EL PETIT PRÍNCEP_FTC

FTC | El petít príncep

Data: 1 desembre 2018 - 2 desembre 2018
Horari: -

Companyia: Fòrum Teatre Cultura (FTC)

Intèrprets: Pere Vendrell (nen/Petit Príncep), Gemma Surós (Rosa), Clàudia Puig (Aviador / Rei / Vanitós / Bevedor / Home de negocis / Fanaler / Geògraf / Serp / Guineu). Direcció, traducció i versió: Pere Vendrell

Sinopsi:

Al desembre, l’entitat Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) portarà a l’escenari del Teatre Clavé un nou muntatge teatral. Aprofitant el 75è aniversari del llibre "El Petit Príncep", el Fòrum pel Teatre i la Cultura vol retre homenatge a Antoine de Saint-Exupéry i la seva obra amb una traducció i adaptació per a tres personatges de Pere Vendrell. Amb un toc de senzillesa, gairebé infantil, es posa en escena una de les obres literàries més conegudes del món.

La història gira entorn a la trobada entre un nen i un aviador, trobada en la qual els diàlegs que tenen arriben a replantejar la vida a una persona adulta i a reflexionar sobre les seves accions. També mostra les trobades del petit príncep, que l'aviador va conèixer al desert del Sahara després d'una avaria a l'avió, que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les "persones grans". Cadascuna d'aquestes trobades pot ser entesa com una al·legoria.La informació concreta dels horaris i preus de les entrades es publicarà en breu.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS