SORTIDA AE TNC_ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA

SORTIDA | Els jocs florals de Canprosa

Data: 7 octubre 2018
Horari: -

Sinopsi:

Des de l'Associació d'Espectadors (AE) del Teatre Clavé organitzen una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per gaudir de l'espectacle que obrirà la programació 2018/2018. Serà el diumenge 7 d'octubre i l'espectacle escollit és

ELS JOCS FLORALS DE CANPROSA

de Santiago Rusiñol. Adaptació i direcció de Jordi Prat i Coll

SINOPSI:
L’escàndol que va provocar aquesta paròdia dels Jocs Florals l’any 1902 va ser excepcional. L’obra denunciava l’idealisme exaltat d’un certamen que s’havia convertit en vehicle propagandístic del nou catalanisme, i posava de manifest la gravetat de les nombroses tensions que recorrien la societat catalana. Un segle després, la lucidesa de Santiago Rusiñol encara ens interpel·la... en forma de musical esbojarrat.

La comèdia es va estrenar en un context de forta crispació social, marcada pel recent empresonament de centenars de líders sindicals i de polítics destacats com Prat de la Riba. La polèmica es va aguditzar quan el govern central va suspendre els autèntics Jocs Florals de Barcelona per una xiulada a la bandera espanyola, i en canvi va protegir amb policies els espectadors que assistien als teatrals de Canprosa.

REPARTIMENT:Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Jordi Coll, Ana Domínguez, Francesc Ferrer, Oriol Genís, Àngels Gonyalons, Oriol Guinart, Jordi Llordella, Anna Moliner, Albert Mora, Albert Pérez, Mireia Piferrer, Kathy Sey i Yolanda Sey. Músics: Joan Aguiar, Dani Espasa, Gregori Ferrer, Martí Hosta, Xavier Lozano, Dick Them. Cor: Lorena García, Oriol Guimerà, Mariona Llobera, Alba Quinquillà, Queralt Sales, Víctor Vilca

PREU: socis AE: 37€ | No socis: 42€ (inclou entrada i autobús)

RESERVES: fins el 12 de setembre de 2018 al Teatre Clavé. La reserva no serà vàlida fins que se n’hagi efectuat el pagament.

ORGANITZA: Associació d'Espectadors (AE) del Teatre Clavé


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS