Divendres 3 desembre 2021
El concert de Nadal de l’Escola de música començarà a les 20h a la Sala Gran del Teatre Clavé, és gratuït i obert a tothom. Coincidint amb el final de trimestre, l’Escola de música també organitza els dies 14, 15 i 16 de desembre tres audicions a l’Auditori del Teatre Clavé.

Dimarts 23 novembre 2021
EX-LIBRIS és un espectacle que ens parla de la falta de comunicació on els llibres són els protagonistes. Un espectacle de circ per a petits i grans! EX-LIBRIS es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper diumenge 28 de novembre a les 18h.

[ACTIVITAT ANUL·LADA]
Divendres 19 novembre 2021
BAJAU és el nom d’una tribu del sud-est asiàtic de la que diuen que s’ha adaptat per a viure o passar llargues estones sota l’aigua i és també una nova producció de la companyia Ponten Pie. BAJAU es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper dissabte 27 de novembre a les 18h.

Dilluns 15 novembre 2021
De INDIGENTS se’n faran dues funcions: una, el dissabte 20 de novembre a les 19h i l’altra, l’endemà diumenge 21 de novembre a les 19h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Dimarts 9 novembre 2021
Des d’ahir i fins l’1 de desembre, un 2.500 alumnes d’Educació Infantil i de cicle inicial d’Educació Primària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic als espectacles “EL POT PETIT AMB L’ESCOLA” i “LES AVENTURES DEL LLEÓ VERGONYÓS” d’El Pot Petit. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Dilluns 8 novembre 2021
MADRE CORAJE és una versió actual del clàssic de la literatura espanyola a càrrec de la companyia sevillana Atalaya. MADRE CORAJE es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 14 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 16€ anticipada i 19€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.

Dijous 4 novembre 2021
Divendres, 12 de novembre a les 19.30h, el Teatre Clavé acull l'acte de reconeixement a totes les persones i col·lectius que han treballat en la lluita contra la pandèmia a Tordera. L'acte servirà també per retre homenatge a totes les torderenques i torderencs que ens han deixat i per les famílies que han patit el procés de la pèrdua i la malaltia durant aquest període. Les entrades són gratuites i ja es poden reservar i recollir a la taquilla del Teatre Clavé.

Dimecres 3 novembre 2021
Dijous 4 i divendres 5 de novembre, alumnes d’Educació Secundària de centres educatius de l’Alt Maresme assistiran com a públic a l’espectacle de la companyia Joan Duch: LES DONES DEL ROCK. L’espectacle s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntaments de la zona, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS