Dijous 8 de juny 2023
La Cara B neix amb l’objectiu d’unir, en una mostra final de curs, el Centre de Formació Artística (CFA) i cadascuna de les seves disciplines en un treball transversal i interdisciplinar.
Aquesta primera edició s’enceta amb una proposta que porta com a títol “Com a mostra un botó” i que es podrà gaudir el diumenge 18 de juny a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Dilluns 22 de maig de 2023
Dissabte 27 de maig a les 18h l’Aula de Teatre durà a terme la mostra de fi de curs “LES CIUTATS INVISBLES” i “PASOS” a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran l’endemà, el diumenge 28 de maig amb “MAKTUB” a les 18h amb la mostra de l’Escola de Dansa. El diumenge 4 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb “FULLES D’UN MATEIX ARBRE” al voltant de la vida i obra de Pau Casals. El divendres 16 de juny a les 18h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Belles Arts i Teatre els que mostraran el seu treball al públic amb “DE QUÈ ESTA FET?”, “ENTRE LES FULLES” i “QUÈ ÉS AIXÒ?”. Finalment, el diumenge 18 de juny a les 18h tindrà a lloc, la mostra del CFA, “LA CARA B”. Totes les mostres són gratuïtes i obertes al públic.

Divendres 17 de maig de 2023
De TOT IMAGINANT EL VIATGE A L’INFERN D’EN PERE PORTER se’n faran dues funcions: una, el dissabte 20 de maig a les 18h i l’altra, l’endemà diumenge 21 de maig a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Dimarts 2 de maig de 2023
El grup Orquestrina Trama ens porten melodies i cançons que, amagades rere les muntanyes, defineixen la millor manera de viure i entendre el món. El Folk dels Pirineus arriba al Teatre Clavé el diumenge 7 de maig a les 18h i està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.

Divendres 21 d’abril de 2023
EDUCACIÓ I CULTURA és com es titula el projecte que es duu a terme amb l’escola Vedruna, Ignasi Iglesias i La Roureda a través de sessions dissenyades i guiades per professionals del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, l’alumnat d’Educació Primària de les escoles ha treballat en horari lectiu a partir dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS) amb l’escola Vedruna, les emocions amb l’escola Ignasi Iglesias i l’evolució amb l’escola La Roureda des d’una vessant artística, creativa i experimental. El resultat de tot aquest procés d’experimentació es podrà veure ARRELS D’AIGUA (Escola Vedruna) els dies 27 i 28 d’abril a les 16 h, DE L’EPICENTRE (Escola Ignasi Iglesias) els diez 2, 3 i 4 de maig a les 17.30h i BOCINS DE TEMPS (Escola La Roureda) els dies 8, 9 i 10 de maig a les 17.30h al Teatre Clavé.

Divendres 21 d’abril de 2023
El diumenge 23 d’abril se celebrarà la Fira de Sant Jordi organitzada per l’Ajuntament de Tordera i La Peixera sota el títol “L’amor és un llibre”. L’escola de Dansa del CFA del Teatre Clavé presentarà la nova creació “manKo” a les 17.50h al passeig fluvial.

Dijous 13 d’abril de 2023

El proper curs del Centre de Formació Artística (CFA) posa l’èmfasi en el fet que, talment com a la natura, s’han de crear arrels per poder créixer, la formació artística són les arrels de les persones que la viuen, generant emocions i descobrint i transformant-les des de l’interior. Les inscripcions pel curs 2023/2024 del Centre de Formació Artística (CFA) es poden formalitzar omplint el formulari que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa o bé presencialment a la secretaria del CFA, ubicada al Teatre Clavé de Tordera. Si la inscripció es realitza abans del 31 de maig es compta amb un 50% de descompte en la matrícula.

Dijous 30 de març de 2023
L’11 d’abril s’obren les inscripcions per a famílies del CFA i participants de l’edició passada el 17 d’abril a les 19h, s’obriran per a les noves famílies. Les inscripcions es poden formalitzar fins el 2 de juny (o fins completar places) al Teatre Clavé o omplint el formulari que trobaran al web www.teatreclave.cat/casalartistic (PLACES LIMITADES per ordre d’arribada)

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS