Dimarts 2 de juliol de 2024

PONCIA:

Diumenge 22 de setembre a les 18 hores, amb Lolita Flores en el paper de Poncia
Dins una tempesta de boira, Poncia, la criada de Bernarda Alba, resa per la mort d’Adela. La casa s’ha sumit en un mar de silenci. Poncia parla sola i també amb elles, amb Bernarda Alba i les seves filles.

LLEGAT:

Divendres 28 de juny de 2024

Com ja és tradició els dijosu de juliol estan protagonitzats per l'Altre Clavé. Tres propostes artísticques diferents: 4,11 i 18 de juliol per gaudir dels vespres d'estius a la fresca mentre es gaudeix de propostes artístiques de dansa, música i teatre.

El primer dijous de juliol, el 4 es podrà gaudir de: Intervals

Proposta Professional
Concert de piano, clàssics populars : Una proposta artística músical,
Joaquim-Gabriel Hernández

Proposta CFA
Pau Callejas
Concert de piano

Divendres 28 de juny de 2024

El Teatre Clavé es complau a anunciar la representació de l'obra "Els últims vespres de Carnaval", a càrrec dels alumnes adults del taller d'interpretació del nostre Centre de Formació Artística. Les funcions tindran lloc el divendres 5 de juliol a les 20h i dissabte 6 de juliol a les 18h.

Una Comèdia d'Amor a Venècia:

Dimarts 25 de juny de 2024

Amb l’arribada del nou curs escolar, el Teatre Clavé es prepara per a una nova edició del seu projecte insígnia, "L’Art de Ser Espectador". Amb aquesta iniciativa, que celebra la seva 27a edició, el Teatre Clavé reafirma el seu compromís amb la integració del fet artístic en l’educació, un dels pilars fonamentals de la Fundació Teatre Clavé des dels seus inicis.

Una Programació Diversificada i Enriquidora

Divendres 07 de juny de 2024

Data: 15 de juny de 2024 a les 21:30 Biblioteca de Tordera i IES Lluís Companys

Lloc: Tordera

El Teatre Clavé, en col·laboració amb l'Ajuntament de Tordera i la Biblioteca de Tordera, presenta amb orgull la vuitena edició de La Mirada del Poeta. Aquest esdeveniment biennal, que enguany se centra en l’obra del poeta Josep Pedrals, oferirà una experiència poètica i multidisciplinària única que recorrerà els equipaments i espais del municipi.

Dimecres 5 de juny de 2024

El passat 30 de maig,va tenir lloc a l’auditori del Cercle d’Economia (Provença, 298, Barcelona) la taula rodona "Fundacions culturals avui: reptes i perspectives". Van participar Sara Puig Alsina, presidenta de la Fundació Joan Miró, Lluís Cabrera, fundador de la Fundació Taller de Músics, i Josep Navarro i Farré, director del la Fundació Teatre Clavé de Tordera. L’acte va ser conduït per Cristina Calvet, advocada especialista en el sector de la cultura.

Dimecres 22 de maig de 2024

Arriba el final de curs i amb ell, les Mostres del Centre de Formació Artística.

Des del pròxim diumenge 26 i fins al juny, podreu gaudir-ne de les Mostres de l'Escola de dansa, Sensibilització, Escola de Música i l'Aula de Teatre del #CFA

Dilluns 20 de maig de 2024

Maig-Tordera

El proper 24 de Maig a les 19h tindrà lloc la xerrada de presentació del poeta Josep Pedrals a la Biblioteca de Tordera. Us animem a tots a venir per conèixer de prop en Pedrals i la seva obra, així com algunes pinzellades La Mirada del Poeta d’enguany.

La Mirada del Poeta 2024: Un recorregut físic i multidisciplinari per l’obra de Josep Pedrals.
Aquest any, La Mirada del Poeta ens ofereix una experiència participativa i reflexiva en les paraules i les diferents formes que adapten, a través de l’obra del poeta Josep Pedrals.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS