La casa de bernarda alba_teatre clavé

27/05/2020

Tornar a assistir a l’estrena de l’espectacle La Casa de Bernarda Alba interpretat per alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé l’estiu del 2018, ara serà possible. Des del divendres 29 de maig fins el dilluns 1 de juny al canal de youtube del Teatre Clavé es podrà veure el vídeo complet de l’estrena d’aquesta versió i adaptació del text de Lorca, que posava l’accent en l’alliberament personal de les dones.

casal artístic 2020 teatre clavé_la roureda

26/05/2020
El #casalartístic que es durà a terme a l’Escola La Roureda segueix la mateixa filosofia que el que es realitza des de fa diversos estius al Teatre Clavé: combinar la formació artística amb l’educació en el lleure per fomentar la creativitat i la imaginació dels participants. El #casalartístic que es realitzarà a La Roureda s’adreça a infants nascuts entre el 2009 i el 2014 siguin o no alumnes d’aquest centre educatiu. Les inscripcions s’inicien el dimecres 27 de maig a les 9h del matí i es poden formalitzar presencialment al Teatre Clavé amb cita prèvia o bé per internet a través del web teatreclave.cat/casalartistic. Les places són limitades i es reservaran per ordre d’inscripció.

casal artístic 2020 teatre clavé

20/05/2020
El #casalartístic s’adreça a infants nascuts entre el 2006 i el 2016 i es durà a terme des del 29 de juny fins el 31 de juliol en torn de matí. Les inscripcions s’inicien el dilluns 25 de maig a les 9h del matí i es poden formalitzar presencialment al Teatre Clavé amb cita prèvia o bé per internet a través del web teatreclave.cat/casalartistic. Les places són limitades i es reservaran per ordre d’inscripció. El casal artístic 2020 es durà a terme sempre que la situació d'alarma sanitària derivada de la COVID-19 ho permeti.

29/04/2020
El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Coincidint amb la data, i malgrat el confinament derivat de la pandèmia de la Covid-19, des de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé s’han sumat als actes de celebració amb un vídeo de l’alumnat de l’escola ballant des de casa.

Des del Teatre Clavé ens sumem als actes organitzats des de la regidoria de Cultura per a celebrar la diada de Sant Jordi 2020. Reptes, concursos de poesia visual, microrelats i suggeriments culturals formen part de la programació d’activitats impulsada conjuntament per l’Ajuntament de Tordera, la Biblioteca de Tordera i el Casal de Joves i que es pot consultar AQUÍ.

solitud

09/04/2020
A causa de l’estat d’alarma decretat en motiu de la crisi del coronavirus, des del passat 14 de març el Teatre Clavé està tancat. Això ha fet que els espectacles de la programació estable previstos per la darrera quinzena de març i durant el mes d’abril s’hagin hagut de suspendre.

apagadacultural

10/04/2020
Des del Teatre Clavé ens sumem a la iniciativa #apagadacultural de 48 hores, per reivindicar la importància de la cultura i el greu impacte que ha patit a causa de la crisi de la Covid-19. Durant els dies 10 i 11 d'abril l'activitat online del Teatre Clavé i del CFA queden aturades.

#acasaCFA

09/04/2020
Des del passat 16 de març, quan es va decretar l'estat d'alarma, el Teatre Clavé resta tancat. Malgrat tot, l’activitat del Centre de Formació Artística continua a través d’una altra via: a distància.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS