Dijous 15 de febrer de 2024

El passat 8 de febrer va tenir lloc Una nit només per a tu. Un acte exclusiu per les empreses que formen part del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé que, combina píndoles artístiques amb un resum dels projectes portats a terme l'any anterior i els reptes de cara al nou any

Cartell Setena Edició Festival Zero 2024

Dijous 15 de febrer de 2024

Teatres en Xarxa, entitat de la que el Teatre Clavé en forma part, és un grup de teatres de proximitat amb objectius de treball cooperatiu.

En l’actualitat, formen part els municipis de Barberà del Vallès, El Vendrell, Lloret de Mar, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Llinars del Vallès i Valls.
Així doncs, una any més hem posat en marxa El Festival Zero: propostes o convencionals i temàtiques de rabiosa actualitat amb la voluntat d’interpel·lar, sobre tot, al públic jove.

La roda de premsa de Festival Zero va tenir 7 de febrer a l’auditori del CERC de la Diputació de Barcelona.

Dimarts 5 de desembre de 2023

Arriba la programació estable de gener-abril 2024 per la qual ja està obert el període preferent de venda d’entrades. El 15 de desembre, la venda s’obre al públic general.
Si encara no heu fet la carta als reis, demaneu #teatreclave!

Dimarts 4 desembre 2023
Les audicions de l’Escola de Música van tenir lloc el 27, 29 i 30 de novembre i el concert va ser el passat divendres 1 de desembre a la sala gran. L’aula de Belles Arts i Teatre presenta una exposició “PASSAPERTU” el dimecres 13 de desembre a les 18.30h a la Sala Polivalent. La classe oberta de l’Escola de Dansa serà dimarts 19 de desembre a les 18.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé, mentre que la inauguració de “COSSOS” de BAEX tindrà lloc dimecres 20 de desembre a les 18.30h a la plaça Miquel Martí i Pol del Teatre Clavé. Totes les activitats són gratuïtes i estan obertes al públic.

Dijous 16 de novembre 2023
L’Edu Vico porta un espectacle de guitarra flamenca; IN TEMPO. Es durà a terme divendres 24 de novembre a les 20.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 8€ anticipades i 10€ el mateix dia de la funció i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé.

Dimarts 7 novembre 2023
RICARDO III s’ha convertit en l’espectàcle més gualardonat en la llarga i extensa trajectoria de la companyia sevillana Atalaya Teatro i és una versió actual del clàssic de Shakespeare. RICARDO III es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 12 de novembre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 16€ anticipada i 18€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.

Dijous 2 de novembre 2023
PINTAMÚSICA, de la companyia Viu el Teatre, es durà a terme dissabte 4 de novembre a sobre l’escenari de la Sala Gran del Teatre Clavé en dues funcions; a les 17h i a les 18h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé, també hi ha els descomptes Paquets en Família!

Dimecres 25 d’octubre 2023
VEÏNES ens explica tot d’embolics, històries i xafarderies que passen a un poble. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden aconseguir a les taquilles del Teatre Clavé.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS