Venda d'entrades i abonaments

PER INTERNET:


COM?

OPCIÓ 1


1. Entra a http://entrades.teatreclave.cat, escull l'espectacle que vols venir a veure i segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. De seguida rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç amb les entrades.
2. Imprimeix la teva entrada i entra a la sala sense passar per taquilla.

OPCIÓ 2


1. Entra a www.teatreclave.cat/estable, tria l'espectacle que vols venir a veure i clica sobre l'icona de venda d'entrades.
2. Selecciona la funció a la qual vols venir i clica a "comprar entrades".
3. Escull la butaca on vols seure.
4. Segueix els passos que s'indiquen per fer el pagament. De seguida rebràs un correu electrònic amb el resum de la compra i en el qual hi trobaràs un enllaç amb les entrades.
5. Imprimeix la teva entrada i entra a la sala sense passar per taquilla.

Important: Si apliqueu algun descompte a una o més entrades en la vostra compra per Internet, rebreu un correu amb un comprovant de compra que haureu de validar a la taquilla del Teatre Clavé. Haureu de mostrar els carnets o comprovants vinculats a cada descompte i se us entregaran les entrades corresponents. Els descomptes són per a ús personal i intransferible dels titulars dels carnets corresponents.

Si teniu qualsevol problema amb la impressió de les entrades o del comprovant de compra, podeu passar per la taquilla del Teatre Clavé o bé trucar-nos al telèfon 93 765 05 72

A TAQUILLA:

ON?
TEATRE CLAVÉ. Plaça de Miquel Martí i Pol, s/n.08490 Tordera
Horaris
De dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h
El dia de l'espectacle des d'una hora abans de l'inici de la funció.
No es pot fer el pagament amb targeta de crèdit

PER A RESERVES: 93 765 05 72 (en horari de taquilla)Consideracions


L’adquisició d’una entrada representa l’acceptació de les següents condicions:

  • L’organització no garanteix l’autenticitat de l'entrada si no ha estat adquirida en els punts oficials de venda. L’entrada s’haurà de conservar lluny de la calor, sense cap contacte amb plàstics ni camps magnètics.
  • Una vegada adquirida l’entrada, no s’admetran devolucions ni canvis.
  • Per accedir a la sala, caldrà presentar l’entrada completa i en bon estat. Qualsevol entrada malmesa, estripada o sospitosa de falsificació autoritzarà l’organització a privar l’accés del portador al recinte. En aquests casos, l’organització declina qualsevol responsabilitat.
  • L’entrada s’haurà de guardar fins al final de la funció i, en cas que sigui requerida pel responsable de la sala, s’haurà de posar a la seva disposició.
  • Els espectacles començaran puntualment a l’hora anunciada. Un cop iniciat l’espectacle no es permetrà l’entrada de públic a la sala.
  • Està prohibit menjar, beure i fumar a l’interior de la sala. El portador d’aquesta entrada es compromet a complir els requisits i les condicions de seguretat del recinte.
  • Es prohibeix fer fotografies, amb o sense flaix, i enregistrar els espectacles sense autorització escrita de la Fundació Teatre Clavé. El portador d’aquesta entrada es compromet a desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes i aparells que emetin llum.
  • L’organització no es farà responsable de les pèrdues, robatoris, deterioraments, danys o perjudicis causats al portador o als seus objectes personals durant l’estada al recinte.
  • L’organització es reserva el dret de variar qualsevol detall del programa, sempre que la causa sigui imputable a raons alienes. Qualsevol reclamació relacionada amb la realització, suspensió, modificació o anul•lació de l’espectacle s’haurà d’adreçar a l’organització amb la presentació d’aquesta entrada.

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS