Mas Panella

Mas Panella és una masia situada a Tordera (Maresme), un municipi amb prop de 15.000 habitants situat a 65 km de Barcelona i a 40 km de Girona. Ubicada al veïnat de Sant Pere, en un entorn natural, Mas Panella està pensat com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic.

Mas Panella està vinculat al Teatre Clavé, un equipament ubicat al mateix terme municipal de Tordera que compta amb un Centre de Formació Artística integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa (ambdues de grau elemental i reconegudes i en conveni amb la Generalitat de Catalunya), l’Aula de belles arts i l’Aula de teatre.

Mas Panella

>> Descarrega't el dossier de MAS PANELLA (cat)Ubicació


Instal·lacions

Instal·lacions


Opcions d'ús

Opcions d'ús


Tres espais en unespai

EDUCATIU

Combinar l’educació en el lleure i la formació artística a partir de diverses fórmules per tal que contribueixin a l’enriquiment individual i col·lectiu dels infants participants.


Colònies i sortides a Mas Panella [+]
espai

CREATIU

Creació de noves propostes artístiques protagonitzades per companyies de teatre/ dansa, artistes visuals, alumnes del Centre de Formació Artística i participants de La Mirada del poeta, entre d’altres.


Companyia en conveni amb la Fundació Teatre Clavé: Hirondela Teatre [+]
espai

d'INTEGRACIÓ SOCIAL

Utilitzar la formació artística com a eina d'inclusió i de cohesió social per tal d’enfortir les relacions entre iguals.


_Lab_Mas Panella [en construcció]


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS