Consell de Mecenatge

Què és el Consell de Mecenatge?


El Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé és un òrgan consultiu format per firmes comercials, empreses, particulars i professionals que donen suport a les activitats de la Fundació. Aquest òrgan ajuda a fer realitat l'ampli ventall d'activitats que ofereix la Fundació per tal que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin.

Quin paper té a la Fundació Teatre Clavé?


El Consell de Mecenatge del Teatre Clavé, és molt important, perquè recolzant la cultura, ens ajudeu a continuar treballant el fet artístic i amb ell, els valors que transformen a les persones i, amb elles, la societat.
Les empreses que formen part de el Consell de Mecenatge son agents de canvi clau per a una transformació social ben tangible cap a una ciutadania més justa, igualitària i sostenible.

I al teixit social de Tordera?


La cultura és una porta oberta al futur.
Participar en un projecte de futur com el Teatre Clavé que ofereix formació artística a petits, joves i adults és una mostra de civisme i de complicitat amb tot el que representa la formació cultural. El Teatre Clavé fa possible que aquesta porta s'obri a la gent de Tordera i rodalies que té inquietuds culturals i els ofereix l'opció de millorar els seus coneixements.

Canal Barberan Autocars Barrera Agrícola Tordera

CANAL BARBERAN és una empresa que, més enllà de la professionalitat avalada per la llarga trajectòria en matèria de maquinària industrial, ressalta per ser una empresa altament compromesa ètica i socialment. La empresa sap que la infància és el futur i, per això, sempre s’ha mostrat al costat de la formació artística recolzant el Centre de formació artística del Teatre Clavé.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé
Canal Barberan, va néixer 1972 i des de llavors ofereixen la millor experiència en serveis integrals en el sector de la maquinària industrial.
Tenen la voluntat de donar solucions a mida, amb una gran capacitat de resposta i d'adaptació a les necessitats de cada client.

AUTOCARS BARRERA és una empresa compromesa amb el teatre infantil i els beneficis que en té per la mainada. Com a membre del Consell de Mecenatge, esta al costat de l’accés a la cultura gràcies al suport que ofereix al programa L’art de ser espectador. Un programa que permet oferir teatre de qualitat per les escoles de Tordera i rodalies en horari escolar. Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Gràcies a autocars Barrera per ser clau en el transport de infància i joves al Teatre. El seu impecable Servei d’autobusos fa que l’experiència sigui fantàstica.

AGRÍCOLA TORDERA és una empresa de venda de maquinària agrícola, jardineria i forestal que porta 45 anys arrelada a Tordera amb una voluntat de màxima especialització assessorament personalitzat amb les seus clients. Amb aquest esperit és una peça important del Consell de Mecenatge, ja que ens reforça en la nostra missió de personalitzar el màxim possible les activitats del teatre per adaptar-nos el màxim possible a l’alumnat del centre de formació artística i les seves necessitats.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
L’agrícola Tordera és una gran empresa per obtenir d’aquest tipus de maquinàries i assessorament al respecte.

Agrària La Baixa Tordera Suntory Copersa

AGRÀRIA BAIXA TORDERA és un establiment social i culturalment compromès amb el teixit social de Tordera, gràcies a la seva participació com a empresa del Consell de Mecenatge. Recolza l’activitat del teatre per fer del fet artístic eines d’aprenentatge a través del teatre recolzant el Cicle Familiar. Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Una entitat arrelada al municipi des de 1911; ha patit una constant evolució, fruit de les necessitats de Tordera com a poble tradicionalment pagès i ramader. Un reflex dels canvis socials i històrics.
A més a més, l’agrobotiga es poden trobar productes alimentaris procedents de de Tordera , de la comarca del Maresme i de diferents cooperatives catalanes.

SUNTORY en les seves paraules: “Tenim una cultura forta, amb principis molt sòlids que ens guien per a continuar creant harmonia amb les persones i la naturalesa” I així ho demostren formant part del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé i recolzant projectes troncals com Educació i Cultura. Un projecte que, mitjançant el fet artístic treballa la inclusió social a la infància de les escoles del municipi de Tordera.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Suntory Group una de les companyies d'alimentació i begudes líder en el món per la seva capacitat d'innovació.

COPERSA és una de les empreses que ha estat des del naixement de la Fundació Teatre Clavé. Una empresa que, des de l’inici va creure en el projecte com una eina capaç de transformar la societat Torderenca i fer-la més justa, més igualitària i sostenible a través de l’accés a la cultura, el treball comunitari i la formació artística; principals eixos de la Fundaicó Teatre Clavé.
Així doncs, el suport de Copersa ha estat fonamental, ja que sempre han estat #AmbCulturaClavé.
La empresa opera des del 1983, dedicada a la comercialització de productes especialitzats per al reg. Des dels seus inicis, la motivació essencial d'aquesta empresa familiar ha estat la innovació i l'atenció al client i ha posat la tecnologia al servei de les persones.

La Caixa Xavi Palomera Big Mat Materials Camps

LA CAIXA destaca pel seu gran Compromís social i cultural. A través de diferents canals canalitzen la seva col·laboració amb diferents entitats socials i culturals. Al Teatre Clavé també som testimonis de la seva iniciativa per recolzar els projectes culturals i el gran impacte social que tenen al territori. Com a membres del Consell de Mecenatge, recolzen diferents iniciatives que, a través del fet artístic com es La mirada del poeta, la performance del Festival Zero o, el Casal Artístic es treballa amb diferents col·lectius d’infància i joves en risc d’exclusió social.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Gràcies per creure en la cultura com la gran eina de transformació social que és.

XAVI PALOMERA és un estudi de fotografia que s’ha convertit en un gran company en el fet artístic. El seu objectiu és capaç de capturar les emocions dels moments que vivim sobre l’escenari, i a tots aquells racons del teatre on es porta terme l’activitat del teatre. El seu recolzament ens permet materialitzar molt dels intangibles que es treballen a la cultura i al fet artístic per guardar-ho per la posteritat. Com a membre del Consell de Mecenarge el seu suport es transversal a tota l’activitat que es du a terme.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
A Xavi Palomeres fotografies, s’obtenen fotografies que capturen la sensibilitat i les emocions del moment amb una mirada artística.

BIG MAT MATERIALS CAMPS en el Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé destaca el compromís d'aquesta empresa amb el suport a la cultura i la innovació artística a la comunitat. Des dels seus inicis el 1965, quan Joan Camps va obrir un magatzem de materials de construcció a Tordera, BigMat Materials Camps ha mantingut una presència activa i compromesa en la seva zona d'influència.
La participació activa de BigMat Materials Camps en el Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé no només reafirma el seu compromís amb la cultura i la comunitat, sinó que també ressalta el seu paper com a referent en el seu àmbit d'influència, fomentant la innovació i la creativitat en tots els aspectes de la vida comunitària
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

Vichy Catalan AT Roca Moritz

VICHY CATALAN és una empresa líder en el mercat de les aigües que conserva l’essència del seu fundador: “investigar les qualitats beneficioses de les aigües per a les persones”. Amb aquest mateix esperit va entrar com a membre del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé, recolzant la investigació de les propietats de la cultura per educar a infància, joventut i adults i millores les seves vides individuals i, en conseqüència en comunitat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

AT ROCA és una empresa que es dedica als vins amb una mirada molt concreta: el paisatge i l’arrelament al territori. Els seus productes estan arrelats al territori i representen el paisatge que els envolta, és a dir, Ia identitat. Com a membres del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé, això es present i el seu recolzament en l’activitat del Teatre és amb la mateixa mirada, treball del territori per treballar la identitat i representar l’entorn torderenc des del fet artístic. Així doncs, amb aquests valors compartits esdevé una col·laboració per transformar la societat, en un paisatge ric en valors.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Gràcies a AT Roca per confiar en la cultura com eina transformadora cap a una societat més justa, igualitària i sostenible.
Des de llavors, és una empresa de referència en vi i cava, sempre i quan siguis major d’edat.

MORITZ és una empresa que va néixer enmig del Romanticisme i la Renaixença de la Barcelona, del 1856, deu ser per això que com a membre del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé recolza el fet cultural i, en conseqüència els intangibles que es deriven per transformar-se en valors que transformen la societat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Gràcies a Moritz per confiar en la cultura com eina transformadora cap a una societat més justa, igualitària i sostenible.
Des de llavors, és una empresa de referència en cerveses, sempre i quan siguis major d’edat.

Pla de Munt Formatges Murgó Ca l'Andreu

PLA DE MUNT éés una empresa familiar, propera i de qualitat. La seva col·laboració amb el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé subratlla un compromís compartit amb els valors culturals i la transformació social. Aquesta empresa familiar, dedicada a l'agricultura ecològica, uneix esforços amb el teatre per fomentar una comunitat més conscient i culturalment rica, evidenciant com la sostenibilitat i l'art potencien un futur enriquit i harmoniós per a tots.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

FORMATGES MURGÓ, la participació en el Consell subratlla el desig de l'empresa de teixir llaços forts amb la comunitat, reconeixent que l'alimentació i la cultura són dos pilars fonamentals per al benestar i l'enriquiment de la societat.
Així, la trajectòria de l'empresa des de la seva creació fins a la seva participació en el Consell de Mecenatge representa una història d'emprenedoria, de passió per l'artesania i de compromís amb els valors culturals i comunitaris. És una prova de com la dedicació, la visió i el treball dur poden convergir per crear no només productes de qualitat, sinó també per contribuir significativament al teixit social i cultural de l'entorn.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

CA L'ANDREU La participació de Ca l'Andreu, embotits artesans, en el Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé subratlla el compromís d'aquesta carnisseria artesana amb la promoció de la cultura i el suport a la comunitat local. Amb tres generacions de carnissers, cansaladers i xarcuters des de 1949, Ca l'Andreu és un exemple de tradició familiar combinada amb un enfocament innovador.
A més de les seves activitats habituals, Ca l'Andreu també col·labora en el projecte Insòlit, Insòlit és un viatge sensorial en quatre actes, molt recomanat pels amants de noves experiències, gastronòmiques, artístiques i sensorials. Aquest experiment, que combina la gastronomia i l'art en una proposta delicada i complexa, té com a objectiu promoure els productes locals i artesanals, així com fomentar els valors culturals i la innovació en la comunitat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

El Cisne Pastisseria Cafès Pont Grimal Forn de Pastisseria

EL CISNE PASTISSERIA , La col·laboració d'El Cisne amb el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé representa una extensió natural dels seus valors, que inclouen no només la passió per l'alta pastisseria, sinó també un compromís ferm amb el foment de la cultura i l'art local. A través d'aquesta participació, El Cisne reafirma la seva identitat com a espai on la qualitat, la bellesa i la cultura convergeixen, reforçant així el seu compromís amb la promoció dels valors culturals i artístics en la societat.
Des de la seva fundació, El Cisne ha estat sinònim de qualitat, on la passió per la pastisseria es manifesta en cada producte elaborat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

CAFÈS PONTen el Consell, com a membres del Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé posa de manifest el compromís d'aquesta empresa amb la promoció de la cultura i el suport a iniciatives artístiques de la comunitat. Des dels seus inicis, Cafès Pont s'ha dedicat a un objectiu clar: oferir als seus clients productes de la màxima qualitat. Aquesta dedicació al detall i a la excel·lència ressona amb els valors de la Fundació Teatre Clavé, que busca no només la formació artística sinó també la difusió d'aquesta expressió cultural.
Així, l'aliança entre Cafès Pont i la Fundació Teatre Clavé exemplifica la importància de la sinergia entre el sector empresarial i la cultura per al desenvolupament i el benestar de la societat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

GRIMAL FORN DE PASTISSERIA, la seva col·laboració amb el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé subratlla el seu compromís amb la comunitat i la cultura. A través d'aquesta associació, la pastisseria artesana demostra la seva dedicació no només a l'excel·lència en el seu ofici, sinó també al suport de les arts i la promoció de la cultura local. Aquesta empresa és un exemple brillant de com els negocis poden jugar un paper vital en l'enriquiment de la vida cultural de la comunitat.
En suma, la participació d'aquesta pastisseria artesana en el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé és una mostra del seu desig de contribuir significativament al panorama cultural, evidenciant que el seu compromís transcendeix els límits de la seva cuina, abraçant la responsabilitat de fomentar un entorn ric en arts i cultura.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

Ferreteria Grimal SPASS TAX

FERRETERIA GRIMAL, es va fundar l'any 1966 a Tordera, la coneguda ferreteria local no només s'ha distingit per oferir una àmplia varietat de productes de ferreteria, bricolatge i articles per a la llar, sinó també per la seva implicació compromesa amb la comunitat. Aquest compromís ha pres una forma especialment destacada a través de la seva participació en el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé.
El seu compromís amb el Teatre Clavé il·lustra la convicció que el suport a les arts i la cultura pot tenir un impacte transformador en la societat, contribuint no només a l'enriquiment cultural sinó també a la construcció d'un sentit més fort d'identitat i pertinença comunitàries.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

SPASS des de que es va unir al Consell de Mecenatge del Teatre Clavé, trasllada aquesta filosofia d'excel·lència i compromís social a l'àmbit cultural, demostrant un suport ferm a les arts i la cultura com a elements vitals per al desenvolupament integral de la societat. La seva participació en el Consell reflecteix una visió empresarial que entén la importància de contribuir al teixit cultural de la comunitat, veient en l'art una via poderosa per fomentar la innovació, la creativitat i el benestar social.
Des de l'inici de la seva trajectòria en l'any 2000, SPASS s'ha consolidat com un referent en el sector de la Prevenció de Riscos Laborals, evolucionant constantment per adaptar-se a les necessitats dels seus clients i als canvis del mercat.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

TAXés una empresa d’àmbit nacional i internacional que sap guardar l’equilibri entre la mirada àmplia i l’arrelament al territori per oferir el millor en cada cas. Amb la mateixa voluntat, oferir el millor a la societat en matèria cultural, neix la Fundació Teatre Clavé que, des dels estatus té com a prioritat la formació artística i difusió cultural. Dins el marc de la difusió cultural, Tax és una empresa imprescindible pel recolzament que proporciona al Cicle Teatre.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Tax es un grup especialitzat en economistes i advocats per oferir el millor assessorament a les empreses.
Gràcies per creure en la cultura i el fet artístic com la qualitat beneficiosa pel camí cap a una societat millor.

Caballé-Folch Stilgraf Stock

CABALLÉ-FOLCH Estudi d’arquitectura és una empresa que, com el seu propi nom indica es dediquen a la arquitectura de diferents superfícies, de la mateixa manera que, des de la Fundació Teatre Clavé, anem posant peces poc a poc a través de la formació artística per arribar a construir una pensament sòlid, crític i sensible cap als altres i cap a l’entorn de les persones que participen de l’activitat del Teatre. Estem molt agraïts del suport de Caballé Folch. Estudi d’arquitectura per ser el nostre company en aquesta construcció
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

STILGRAF , una impremta amb història. Instaurada a Tordera, ha acompanyat a la Fundació Teatre Clavé com a col·labora en la producció de materials de difusió de l’activitat del teatre i com a membres del Consell de Mecenatge.
Gràcies a la seva col·laboració, la programació estable ha arribat a les mans de tots aquells ciutadans interessants per l’oferta teatral.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
Stilgraf és la impremta que continua la tradició d’un gran ofici.

STOCK és una empresa de pintures i tot el relacionat amb l’àmbit que amb gran professionalitat i voluntat de cultivar el gust estètic, porta més de dues dècades posant color a tot el que l’envolta. De la mateixa manera, forma part del Consell de Mecenatge del Teatre Clavé i posa color al suport que proporciona a la Fundació. És aquest color que permet portar a terme tota l’activitat cultivant les ments i el gust estètic de totes les persones que passen pel Teatre Clavé.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

Serralleria Noguerol Materials Quintana Monfulleda Constructor

SERRALERIA NOGUEROL, ha estat un pilar fonamental en la Fundació Teatre Clavé. Des dels inicis ha cregut en la Fundació com l’equipament cultural de referencia capaç de transformar la societat Torderenca a través de la cultura, gràcies a les diferents branques: per una banda, el centre de formació artística i, per l’altra, l’art comunitari i tots els projectes del que fa de paraigües. La seva presència al Consell de Mecenatge és fonamental per continuar el camí de la transformació a través del fet artístic tal i com es va pensar des del seu naixement.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.
A la Serralleria Noguerol, trobareu tota mena de materials en qüestió de escales, articles de serralleria i, estructures metàl·liques.

MATERIALS QUINTANA La participació de Materials Quintana, S.A. en el Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé exemplifica la interconnexió entre el món empresarial i la cultura, i com aquesta col·laboració pot tenir un impacte positiu en la societat. Fundada el 1984 pel Sr. Josep Quintana, Materials Quintana, S.A. ha mantingut una reputació impecable en el sector de la construcció, demostrant un compromís constant amb l'excel·lència i la satisfacció dels clients.
Així, Materials Quintana, S.A. no només contribueix al desenvolupament del sector cultural, sinó que també reafirma el seu compromís amb la comunitat i la cultura.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

MONFULLEDA CONSTRUCTOR d’obres és una empresa líder en el sector de la construcció que, a més a més de la professionalitat en el seu àmbit ha cregut en la cultura com una gran eina de transformació social. El seu recolzament des del Consell de Mecenatge ens proporciona l’embranzida per poder desenvolupar els dos objectius fundacionals reflectits als estatus de la Fundació Teatre Clavé: Formació artística i difusió artística.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

Mecanitzats Sillero Ediquin Metal Ayats

MECANITZATS SILLERO Així, MECANITZATS J. SILLERO, S.L. no només és sinònim de qualitat i excel·lència tècnica, sinó també de compromís amb el progrés cultural i social, reflectint la seva convicció que la responsabilitat empresarial transcendeix els límits de la indústria i es projecta cap al suport actiu de la cultura i la comunitat.
La seva integració en el Consell de Mecenatge del Teatre Clavé representa una extensió natural dels seus valors empresarials cap a l'àmbit cultural, demostrant un compromís clar amb el suport a la cultura i l'art com a eixos essencials per al desenvolupament i l'enriquiment de la comunitat.
MECANITZATS J. SILLERO, S.L., amb més de 25 anys d'experiència, s'ha establert com una empresa familiar de renom en el sector del mecanitzat de precisió. La seva trajectòria està marcada per un compromís inquebrantable amb la precisió, la innovació i la millora contínua, pilars que constitueixen els fonaments de la seva filosofia empresarial i que han convertit l'empresa en un referent de prestigi dins el seu àmbit d'especialització.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

EDIQUIN com a membre del Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé reflecteix el compromís d'aquesta empresa amb la promoció de la cultura i el suport a iniciatives artístiques.
A través de la seva participació en el Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé, Ediquin contribueix al desenvolupament i la difusió de l'art i la cultura, reafirmant el seu compromís amb la comunitat i el creixement cultural de la societat. Aquesta aliança exemplifica la importància de la col·laboració entre el sector empresarial i el món de la cultura per al creixement i el benestar de la societat en conjunt
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

METAL AYATS un reconegut taller de planxisteria, pintura, electricitat i mecànica de l'automòbil, especialitzat també en la construcció i reparació de carrosseries de tota classe de vehicles, ha demostrat el seu compromís amb la comunitat i la cultura unint-se al Consell de Mecenatge de la Fundació Teatre Clavé. Aquesta col·laboració destaca el compromís de Metal Ayats amb el foment de la cultura i el suport a la comunitat local, integrant la seva experiència en construccions metàl·liques i el comerç de vehicles amb el patrocini d'iniciatives culturals.
Metal Ayats S.A. es posiciona com un pilar fonamental en la intersecció de la indústria i la cultura, demostrant que l'excel·lència en serveis mecànics i la passió per l'art poden coexistir harmoniosament. El seu suport continu a la Fundació Teatre Clavé és una prova del seu compromís reforçant el seu rol com a catalitzador de la innovació cultural i el desenvolupament comunitari.
Gràcies per ser #AmbCulturaClavé.

Amb el suport de

Ajuntament de Tordera Diputació de Barcelona Generalitat de CatalunyaCol·labora amb la Fundació Teatre Clavé

El Teatre Clavé ofereix a les empreses la possibilitat de col·laborar amb la Fundació a través del programa de mecenatge. Per a més informació:

Tel. 93 765 05 72 / clave@teatreclave.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS