ÑAQUE o de polls i actors |FTC

Data: 22 mai 2022
Horari: 18h
Preu: 8€

Direcció: Pere Vendrell

Companyia: Fòrum pel Teatre i la Cultura

Intèrprets: Ajudants de direcció: Ma Dolors Oliveras i Helena Casadevall Ernest Gras: Ríos Marc Guindos: Ríos Maria Jordà: Ríos Mireia Pastrana: Ríos Sofía Gajardo: Ríos Jordi Catalán: Solano Lluís Moner: Solano Maria Llurba: Solano Pedro Chuecos: Solano Yara Fernández: Solano

Sinopsi:

Juan Mayorga diu: “El teatre ens deixa veure com parlen i com callen els homes. També ens deixa escoltar una tercera veu, aquella que apareix quan dos homes estableixen un autèntic diàleg. (...) El teatre ha de cercar conversa, no ha de donar respostes. La seva missió és mostrar la complexitat de la pregunta i la fragilitat de qualsevol resposta.”

A partir de les seves desventures, Ríos i Solano, dos actors miserables de l’Espanya del segle XVII i que conformen un Ñaque, companyia teatral composada per només dos actors, dialoguen i conversen entre ells i amb el públic, amb l’espectador: la raó de ser del teatre.

José Sanchis Sinisterra, l’autor, diu: “Arrossegant un vell bagul que conté tot el seu aparell teatral, Ríos i Solano arriben a l'aquí i ara de la representació procedents d'un llarg i indigent recorregut a través de l'espai i del temps. Han de repetir davant del públic un tosc espectacle, però el cansament, els dubtes i temors retarden, interrompen una vegada i una altra la seva actuació.”

Preu entrada: 8€ | Preu socis FTC: 4€ | Preu AE Clavé: 6€


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS