Mozartland

Cicle familiar | Mozartland

Data: 16 octubre 2021
Horari: 18h
Durada: 40 min
Preu: 7€

Direcció: Marc Hervàs

Companyia: Cia. El Princep Totilau

Intèrprets: Música: Wolfgang Amadeus Mozart Arranjaments: Pol Requesens Intèrprets: Clara Dalmau, Jordi Hervàs i Ares Piqué Nens Mozart: Laura Hervàs i Bernat Hervàs Músics: Ester Alonso, David Andújar, Laia Pàmies i Mariona Tusset Màscares: Martí Doy Disseny de vestuari: Adrià Doy Escenografia: Anna Alcubierre Video-art: John Feeney Il·luminació: Nick Hersh Espai sonor: Jean-Marc Savre Maquinària escènica: Francesco della Mirandola Fotografia: Dani Querol Confecció del vestuari: Gustavo Adolfo Tarí Producció executiva: Clara Dalmau Ajudant de direcció: Lorena Benesey Direcció escènica i dramatúrgia: Marc Hervàs Espectacle creat en residència artística al Casal de Tous És una producció de Ca l’Ubú, SL, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Sinopsi:

Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l’habitació de jugar de la seva casa de Salzburg, enmig d’una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l’habitació!
Els dos infants juguen amb els conills i fan entrar en el seu joc els protagonistes dels contes que més els agraden: la granota, la princesa consentida, el rei, la caputxeta, el llop, l’àvia, el Hansel i la Grettel, la bruixa i, fins i tot, els músics de Bremen.
Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música.

Edat recomanda: + 6 anys

PREU: 7 € | socis AE i Consell de Mecenatge 6€

PAQUETS EN FAMÍLIA
3 entrades per 1 espectacle – 15€ | socis AE – 10€
4 entrades per 1 espectacle – 18€ | socis AE – 12€CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS