L'ART DE SER ESPECTADOR_TEATRECLAVÉ

Dossier espectacles curs 2018/2019

Data: 1 juny 2018 - 21 setembre 2018
Horari: -

Sinopsi:

Prop de 20 anys de trajectòria en l’organització de la programació d’arts escèniques i música en horari escolar. Prop de 20 anys d’experiència a acostar L’art de ser espectador a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural. Prop de 20 anys treballant per combinar la pedagogia i l’aprenentatge amb el fet artístic, amb la intenció de fer que la visita al Teatre Clavé sigui una experiència enriquidora per a tots.

En el dossier que us podeu descarregar al peu d'aquesta pàgina us presentem la programació d'arts escèniques i música en horari escolar que hem preparat per al curs 2018/2019.

En les seves pàgines hi trobareu els espectacles de tots els gèneres adreçats als diferents cicles escolars; les bases que regeixen la participació en la programació; enllaços a la pàgina web de cada espectacle on trobareu, entre d’altres, les corresponents fitxes pedagògiques per treballar abans i/o després de venir al teatre; i les indicacions de com fer la reserva per assistir-hi com a públic.

Us recordem que per a qualsevol consulta, ens podeu trobar al correu teatreiescola@teatreclave.cat o bé al telèfon 937650572.

Us convidem a gaudir un any més de L’art de ser espectador!


Documents

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS