Entre Falla i Strawinsky (Concert de Sant Esteve)

Data: 26 desembre 2019
Horari: 18h
Durada: 1h
Preu: 13€


Intèrprets: Centre de Formació Artística del Teatre Clavé (Coral Infantil i d 'adults, cantants, pianistes, trio de violoncels, orquestra de guitarres, cos de dansa) | Camerata Stravaganza

Sinopsi:

Des de fa uns anys, el Concert de Sant Esteve del Teatre Clavé és un moment en què músics professionals treballen conjuntament amb alumnes del Centre de Formació Artística.

Entre Falla i Strawinsky "Un diàleg musical imaginari"

Una estreta amistat va unir a Falla i Stravinsky des que es van conèixer a París el 1910, quan els Ballets Russos de Diaghilev estrenen "L'ocell de foc" a l'Òpera de la capital francesa. Al 1913, quan Strawinsky va quedar arruinat per la Revolució Russa de 1917, Falla va aconseguir que Arthur Rubinstein li encarregués "Piano-rag- music", al mateix temps que ell realitzaria "Fantasia bètica" per al pianista polonès.

Totes aquestes concomitàncies són el pretext per a entre-teixir un diàleg imaginari entre les músiques més conegudes d'ambdós genials compositors.

PREU: anticipada 12 € | a taquilla 13€ | socis AE 9€

Espectacle EN ABONAMENT


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS