Per fi sol | Carles Sans

Data: 22 octubre 2023
Horari: 18h
Durada: 85 min
Preu: 18€

Direcció: Jose Corbacho i Carles Sans

Companyia: Carles Sans

Intèrprets: Guió: Carles Sans Direcció: Jose Corbacho i Carles Sans Producció: Lustig Media Producció Executiva: Maria Antonia Rodríguez Actor: Carles Sans Coordinador Tècnic: Sergi Illa Tècnic iluminació i so: Ricard Pons Disseny Gràfic: maxianplanet.com Fotografies: Elena Infante Administració: Arantza Rodríguez

Sinopsi:

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

Aquest espectacle explica molts dels secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si fos un “making of” de la vida de Tricicle.

Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyable personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors.

PREU: anticipada 18 € | a taquilla 20€ | socis AE i Consell de Mecenatge 16€

CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS