Jojo

Data: 20 abril 2021 - 21 abril 2021
Horari: 10:15
Durada: 55 min.
Preu: 6€

Direcció: Borja González

Companyia: Borja Ytuquepintas

Sinopsi:

JOJO, segon espectacle de la companyia Ytuquepintas, és una preciosa proposta escènica de poesia visual, sense text. S’hi ens explica una aventura increïble amb l’ús de la sorra, tècnica ja habitual de la companyia, i la manipulació de titelles, tot combinant ambdues tècniques.

La música, composta especialment per a l’espectacle i interpretada en directe, acaba de donar forma a JOJO, una proposta molt atractiva per a tota mena de públic. La companyia ha escollit el nom de JOJO en memòria al primer orangutan que va ser alliberat de la captivitat, cosa que va suposar l’inici del projecte internacional Animal Rescue, una organització no governamental que treballa per salvar els animals del patiment que representa viure en captivitat, en promou la rehabilitació i, sempre que sigui possible, els reintrodueix en el seu hàbitat natural. Actualment, JOJO encara viu i és un gran orangutan mascle.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS