Laika (cicle Superior)

Data: 19 novembre 2019 - 22 novembre 2019
Horari: 10.15h
Preu: 6€

Companyia: Xirriquiteula

Intèrprets: Director: Enric Ases Creació: Iolanda Llansó, Enric Ases, Marc Costa, Christian Olivé i Daniel Carreras Composició musical: Albert Joan Disseny de llums: Daniel Carreras Disseny de vestuari: Iolanda Llansó Escenografia i attrezzo: Marc Costa Projeccions: Christian Olivé

Sinopsi:

Sabeu qui era la Laika? Exacte, la gosseta que els soviètics van enviar a l’espai el 1957 i que ha passat a la història per ser el primer ésser viu en orbitar la Terra.

Però sabeu realment com va anar tot? Què passa quan s’utilitzen els animals com a conillets d’índies? Us heu parat mai a pensar com ho va viure ella i els científics que van participar en l’operatiu?

Xirriquiteula Teatre ens ho explicarà amb la proximitat del conte a través dels titelles, el gest i el clown, i també amb el rigor històric projectant documents de l’època. I, és clar, no hi faltarà l’emoció intrínseca de tota odissea espacial!

Prepareu-vos, l’Spútnik s’enlaira en 3, 2, 1…


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS