SORTIDA | Maremar

Data: 13 gener 2019
Horari: 18h
Durada: 1h i 35min

Sinopsi:

Des de l'Associació d'Espectadors (AE) del Teatre Clavé organitzen una sortida a un dels espectacles que es podran veure al Teatre Poliorama (Barcelona). En aquesta ocasió, el diumenge 13 de gener ofereixen la possibilitat d'assistir en grup a l'espectacle

MAREMAR
Direcció Dagoll Dagom

SINOPSI:
Basada en Pèricles, Príncep de Tir, de William Shakespeare.

Maremar és la història de Pèricles, un jove príncep que, fugint d'un cruel dictador, recórre la Mediterrània. Durant les seves aventures, s'enamorarà de la filla del rei de Pentàpolis, Thaïsa, amb qui tindran una filla. Però durant el seu retorn a Tir, una tempesta fa naufragar la seva embarcació, i la família quedarà separada.

Maremar és la història d'un pare, una mare i una filla que lluiten per a retrobar-se, una de tantes històries en que la crueltat de la guerra fa separar famílies. Una metàfora sobre la vida, explicada amb un viatge a través del mar. Amb música i lletres inspirades en les cançons de Lluis Llach.

REPARTIMENT: Dagoll Dagom

PREU: socis AE: 37€ | No socis: 42€ (inclou entrada i autobús)

RESERVES: fins el 14 de desembre de 2018 al Teatre Clavé. La reserva no serà vàlida fins que se n’hagi efectuat el pagament.

ORGANITZA: Associació d'Espectadors (AE) del Teatre Clavé


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS