TROPPE ARIE_TEATRECLAVÉTROPPE ARIE_TEATRECLAVÉTROPPE ARIE_TEATRECLAVÉ

Òpera en clau d’humor per a petits i grans. L’espectacle TROPPE ARIE arriba dissabte 3 de març al Teatre Clavé

28/02/2018
De la mà de la companyia Trio Trioche, l’espectacle TROPPE ARIE repassa en clau clownesca les àries d’òpera més conegudes; interpretades per un piano, una flauta travessera, una soprano lírica i milers d’objectes diversos. L’espectacle es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera dissabte 3 de març a les 18h. Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.A l’espectacle TROPPE ARIE una vella tieta amb un passat gloriós en la música clàssica viatja per teatres de tot el món amb la Norma, la seva cuidadora, i el seu nebot, una jove promesa de la flauta travessera. En aquest últim concert, la Norma s’hi implicarà amb passió i entusiasme tot posant cap per avall l’ordre i la serietat de l’audició. Així, s’interpretaran les àries d’òpera més famoses de manera extravagant i en clau d’humor; acompanyades per un piano, una flauta travessera i milers d’objectes diversos.

De Mozart a Rossini, passant per Bizet i Bellini, l’espectacle TROPPE ARIE és recorregut operístic farcit de gags i jocs de ritmes; un espectacle clownesc de la mà de Trio Trioche, una companyia foramda per tres veterans de la música còmica: Franca Pampaloni (piano), Nicanor Cancellieri (flauta travessera) i Silvia Laniado (soprano lírica). Des d’Itàlia, la companyia Trio Trioche ha actuat arreu d’Europa i aquest proper cap de setmana arriben a Tordera amb l’espectacle TROPPE ARIE, que es podrà veure al Teatre Clavé dissabte 3 de març a les 18h.

Les entrades tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb els paquets EN FAMÍLIA que permeten adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/troppearie


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS