CASAL ARTÍSTIC D'ESTIU

Últims dies per inscriure’s al Casal artístic d’estiu del Teatre Clavé, que tindrà lloc del 27 de juny al 29 de juliol

16/05/2011
El Casal artístic d’estiu combina l’educació en el lleure i la formació artística i es durà a terme durant cinc setmanes en torn de matí (de 9h a 13h).Les inscripcions es poden formalitzar fins el 19 de maig al Teatre Clavé.


Aquesta setmana finalitza el període per formalitzar la inscripció al Casal artístic d’estiu, que organitza la Fundació Teatre Clavé. La filosofia és la mateixa que el primer Casal artístic que es va dur a terme la passada Setmana Blanca: unir en un mateix espai lúdico-formatiu la pedagogia del lleure i la formació artística, amb la voluntat d’oferir propostes que permetin als participants desenvolupar la creativitat, la imaginació i l’expressivitat.

El Casal artístic d’estiu s’adreça a infants nascuts entre el 2000 i el 2007 (ambdós inclosos), tinguin o no coneixements de qualsevol disciplina artística (teatre, dansa, música i belles arts). Les activitats es duran a terme tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors de lleure i professionals de diferents disciplines artístiques.

Període d’inscripcions

Les inscripcions per a participar al Casal Artístic d’estiu es poden dur a terme fins el 19 de maig al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Les places són limitades.>> Consulta tota la informació del Casal Artístic d’estiu al DÍPTIC INFORMATIU


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS