PUMBAPUMBAPUMBA

“Pumba!”, un espectacle de dansa per a públic familiar, arriba dissabte al Teatre Clavé

25/01/2011
La companyia Búbulus Dansa – Carles Sales és la responsable d’aquesta proposta, on dues ballarines transporten el públic a móns imaginaris. Pumba! tindrà lloc el dissabte 29 de gener a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

A Pumba! s’articulen diverses escenes que dibuixen móns peculiars i personatges singulars que desperten els sentits d’espectadors petits i grans. Sobre l’escenari, dues ballarines (Ona Marco i Elisabet Marcos) i una maleta plena d’objectes sense cap lligam aparent entre ells que actua com a fil conductor i permet desencadenar una sèrie de situacions jugades i dansades.

Pumba!, dirigit per Carles Salas i Àngel Hugas, es va estrenar al 2010 al Festival Internacional de Teatre Infantil de Cerdanyola i s’adreça a infants a partir de 3 anys.

Venda d’entrades i descomptes

Les entrades per a Pumba! tenen un preu de 5€ i es poden adquirir al Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 16h a 20h o bé reservar al telèfon 93 765 05 72.

Els espectacles del Cicle familiar del Teatre Clavé compten amb el patrocini de l’Associació de Comerciants Tordera Centre, que ofereix als clients dels establiments associats un descompte de 2€ per aquesta funció. Els descompte no és acumulable a d’altres promocions.

>> Consulta els altres descomptes a www.teatreclave.cat/entradesFotografies: © Edite Amorín


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS