programació estable gener-maig 2021

2021 arriba amb 365 oportunitats per viure #teatreclavé

Divendres 8 de gener de 2021

La Programació Estable ve carregada de propostes per a gaudir del gener al maig, per petits i grans!

A finals de gener el Teatre Clavé estrenarà la nova programació d’arts escèniques que s’allargarà fins al maig.


CICLE TEATRE I MÚSICA

DESDE MI VENTANA. A TRAVÉS DE LOS OJOS DE PASEK AND PAUL:
Us agraden els musicals? Doncs aquest és un recital teatralitzat que us transportarà a les cançons més conegudes del cinema, la televisió i el teatre musical.

NUEVA YORK EN UN POETA: Un viatge per l‘obra de Federico García Lorca de la mà d‘Alberto San Juan i la Banda Obrera, que us transportarà l’any 1930 de la gran ciutat.

UNA NIT AMB EL MAG LARI: Voleu viure una nit màgica? Veniu i deixeu-vos sorprendre per en Mag Lari que entre riures us farà il•lusionar, com sempre!

KORRONTZI: Endinsar-se en el món del folk, però amb tendències modernes és el que aconsegueix el grup de música basca, Korrontzi. Una fusió única de sons tradicionals i contemporanis.


CICLE FAMILIAR

NÚVOL NÚVOL: Un espectacle de titelles que ens parla de l’amor i l’humor. Una història que ens desafia a comprovar què som capaços de fer per ajudar als altres.

GORDON I PADDY: A qui no li agrada viure a ventures? Gordon i Paddy és una pel•lícula que ens parla de l’amistat entre petits i grans i com podem en podem aprendre.

KÀTIA: Quantes vegades mirem fotos antigues que ens recorden d’on venim per a mantenir vives les arrels del nostre origen. Kàtia i la seva mare fan un viatge per a retrobar-se amb les seves arrels.

AZUR I ASMAR: Una aventura, a la gran pantalla, plena de misteris i màgia, llegendes i fades.

NOMÉS DE PEUS!: Recuperem la plaça, un espai on poder crear, divertir-se, il•lusionar-se i somiar amb la transformació de l'ús dels peus. Es tracta de crear un espai obert d'imaginació on els infants interactuïn entre ells.


FESTIVAL ZERO

LA SEGONA EVA: Despertar consciència i mirar al nostre voltant. PArlem de les dones de fusta, de totes les dones silenciades.

UNA HISTÒRIA UNIVERSAL: Els objectes agafen vida a través d'en David Espinosa i ens expliquen la nostra història, la història universal.

ZONAPOSDATA_FESTIVAL ZERO: Un espai social on connectar o desconnectar de les idees preestablertes i obrir la ment. T’hi atreveixes?

VENDA D’ENTRADES
La venda d’entrades de la programació de tardor del Teatre Clavé s’iniciarà el 18 de setembre a les taquilles del Teatre Clavé, tot i que apartir d'avui ja es poden reservar. Dues setmanes abans, és a dir, a partir del 4 de gener, els membres de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i del Consell de Mecenatge comptaran amb un període exclusiu per adquirir i reservar les seves localitats.

Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS