Acte d'agraïment a les empreses del Consell de Mecentatge 2018

El Teatre Clavé va acollir el passat dimarts 8 d'octubre a les empreses que formen part del Consell de Mecenatge. El motiu era reconèixer el seu suport i compromís amb el consell fent viables una gran part dels projectes de difusió cultural i formació artística que s’impulsen any rere any al municipi.

L’acte es va iniciar a les 20:30h a la Sala Gran i va comptar amb un record a la Rosa Maria Viñas, impulsora del Consell de mecenatge del Teatre Clavé . Seguidament, es va fer la presentació del primer resultat de la beca Rosa Maria Viñas: un projecte d’autòmats que recupera un espai urbà per convertir-lo en un indret obert al joc dels més menuts, amb la imaginació i la creativitat com a eixos centrals. El projecte s'anomena"Pinçar-te" i ha comptat amb el suport ecònomic d'Aqualia.

Finalment va tenir lloc un reconeixement especial a totes aquelles empreses que han aportat el seu granet de sorra apostant per la Cultura, i en especial, per la Fundació del Teatre Clavé de Tordera.

EMPRESES DEL CONSELL DE MECENATGE

Agrària La Baixa Tordera
Ass. Comerciants Tordera Centre
Associació d'Espectadors
Autocars Barrera
Bigmat, Materials Camps
Bufet Miralbell Guerin
Caballé - Folch estudi d'arquitectrura
Ca l'Andreu
Cafès Pont
Calçats Borrell
Castell del Remei
Copersa
Ediquin S.L.
El Tall
Ferreteria Grimal
La Caixa Tordera
Llemo Sl
Materials Quintana
Mecanitzats J. Sillero
Metal Ayats
Santi Monfulleda
Sara Xampeny Estilistes
Serralleria J. Noguerol
Serveis Panella
Sílvia Vendrell Nutricionista
Stilgraf
Stock pintures i complements
Tallers agrícola Tordera
Xavi Palomera Fotografies

El consell de mecenatge

El Consell de mecenatge de la Fundació Teatre Clavé és un òrgan consultiu format per firmes comercials, empreses i particulars que donen suport a les activitats de la Fundació. Aquest òrgan ajuda a fer realitat l'ampli ventall d'activitats que ofereix la Fundació per tal que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. Actualment, està integrat per una trentena d’empreses majoritàriament de Tordera i rodalies.

Més informació: www.teatreclave.cat/mecenatge

Fotografia: Pascual Fotògrafs


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS