Fotografia: Xavier Palomera

Acte de celebració del 20è aniversari del Teatre Clavé

Enguany celebrem el 20è aniversari i ho volem fer amb tots vosaltres!

Des de l’abril del 1999 fins avui, han estat 20 anys d’emocions i d’aprenentatges dedicats a apropar i a impregnar la cultura als habitants del municipi i de la comarca. 20 anys en què junts hem crescut acompanyats dels valors que l’art és capaç de transmetre’ns i del continu aprenentatge que se’n desprèn.

És per aquest motiu que el proper diumenge 28 d’abril a les 17h al Teatre Clavé de Tordera realitzarem l’acte de celebració del vintè aniversari. En aquest dia tan especial, farem un reconeixement a l’etapa viscuda amb un film on hi apareixeran persones del teixit social, polític, econòmic i cultural de Tordera.

Tot recordant la figura de Miquel Martí i Pol, que un dia com aquest, ara fa vint anys, va venir a Tordera a inaugurar el nou Teatre Clavé, portarem de nou a l’escenari la producció “Seqüència MMP”

L’alcalde de Tordera i president de la Fundació Teatre Clave, Joan Carles Garcia, conclourà l’acte d’aquesta jornada festiva.

L’acte és gratuït i cal confirmar l’assistència a les taquilles del teatre ja que les places són limitades.

Fotografia: Xavier Palomera


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS