AJORNADA pel 2021 l’actuació de NUEVA YORK EN UN POETA degut a les restriccions de cap de setmana

Dimecres 25 de novembre de 2020

A causa del confinament perimetral de cap de setmana queda posposada l’actuació, de l’Alberto San Juan, prevista per aquest diumenge 29 de novembre.

Les mesures restrictives no permeten sortir del municipi durant el cap de setmana per a participar en activitats culturals, fet que provoca que els espectadors que ja tenien entrades reservades i que resideixen fora del municipi no hi puguin participar.

El Teatre Clavé és un equipament de Tordera, però que ofereix propostes a tots els municipis de rodalia i creiem que la proposta “NY en un poeta” és un espectacle per a oferir a tothom que el vulgui veure, escoltar i sentir.

Així i tot, l’espectacle de l’Alberto San Juan i la Banda Obrera, queda ajornada per a la programació estable de gener-maig de la temporada 20-21.

Si teniu entrades comprades o reservades per a aquesta funció, seran retornades. Des del Teatre Clavé es posaran en contacte per efectuar el retorn.

Si teniu dubtes podeu contactar al 937650572 o a clave@teatreclave.cat

Us preguem que disculpeu les molèsties.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS