Al maig comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé

Dijous 27 de maig de 2021
Diumenge 30 de maig a les 18h l’Escola de dansa durà a terme la mostra “RECORDAR” a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el diumenge 6 de juny a les 18h amb el concert de l’Escola de música. El divendres 18 de juny a les 18h seran els alumnes de Sensibilització i Belles Arts/Expressió dramàtica els que mostraran el seu treball al públic. Finalment, el dissabte 19 de juny a les 18h, l’aula de Teatre mostrarà dos espectacles d’expressió dramàtica.

Arribem a la recta final del curs, moment en què els alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé mostren al púbic els aprenentatges assolits durant el curs.

Diumenge 30 de maig a les 18h l’Escola de dansa durà a terme la mostra “RECORDAR” a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el diumenge 6 de juny a les 18h amb el concert de final de curs “MEMÒRIES D’UN AMNÈSIC”. Del 14 al 28 de juny, les alumnes de l’Aula de Belles Arts exposaran “DESCOSINT-NOS” a la façana del Teatre Clavé. El divendres 18 de juny a les 18h seran els alumnes de Sensibilització mostraran “EN UNA NIT DE TEMPESTA” i a continuació, l’aula de Belles Arts i Expressió Dramàtica faran “DesMÓNtats” . Finalment, el dissabte 19 de juny a les 18h seran els alumnes de l’Aula de Teatre els que mostraran el seu treball al públic.
Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.
Enguany, s’han de reservar les entrades i recollir-les al Teatre Clavé abans del dia de la mostra.
Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimarts 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2020/2021.
>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS