Al maig comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé

Dilluns 23 de maig de 2022
Dissabte 29 de maig a les 18h l’Escola de dansa durà a terme “BROLL” la mostra de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el dissabte 4 de juny a les 18h amb la mostra de l’Aula de Teatre amb “VISITES” i “VIATGE”. El diumenge 5 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb “EL SO DE L’ODISSEA”. Finalment, el divendres 10 de juny a les 18h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Belles Arts i Teatre els que mostraran el seu treball al públic amb “A SOTA DE...” i “DE PAPER I CARTÓ”. Totes les mostres són gratuïtes i obertes al públic.Arribem a la recta final del curs, moment en què els alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé mostren al públic els aprenentatges assolits durant el curs.

Diumenge 29 de maig a les 18h l’Escola de dansa durà a terme “BROLL” la mostra de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el dissabte 4 de juny a les 18h amb la mostra de l’Aula de Teatre amb “VISITES” i “VIATGE”. El diumenge 5 de juny, serà el torn de l’Escola de música amb el concert “EL SO DE L’ODISSEA”. Finalment, el divendres 10 de juny a les 18h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Belles Arts i Teatre els que mostraran el seu treball al públic amb “A SOTA DE...” i “DE PAPER I CARTÓ”.
Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.
Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 22 de juny, últim dia lectiu del curs 2021/2022.
>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS