CFA_mostres fi de curs 2016-2017

Al maig comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé

15/05/2017
Dissabte 27 de maig a les 19h l’Escola de música durà a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el diumenge 28 de maig a les 18h amb la mostra de l’Escola de dansa. Finalment, el divendres 9 de juny a les 19h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Teatre els que mostraran el seu treball al públic. Totes les mostres són gratuïtes i obertes al públic.Arribem a la recta final del curs, moment en què els alumnes del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé mostren al púbic els aprenentatges assolits durant el curs.

Dissabte 27 de maig a les 19h l’Escola de música durà a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el diumenge 28 de maig a les 18h amb la mostra de l’Escola de dansa. Finalment, el divendres 9 de juny a les 19h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Teatre els que mostraran el seu treball al públic.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del CFA continuaran fins el dimecres 21 de juny, últim dia lectiu del curs 2016/2017.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS