L'ALTRE CLAVÉ 2018

L’altre Clavé proposa tres nits d’espectacles de diversos gèneres a l’aire lliure just davant del Teatre Clavé

26/06/2018
El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous 5, 12 i 19 de juliol a les 22h amb tres nits temàtiques: La dimensió desconeguda; Danseu altre cop maleïts i Rinkonete retreturns. L’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 3€ i es poden adquirir a partir del 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé.L’altre Clavé d’enguany s’inicia el dijous 5 de juliol amb una nit titulada La dimensió desconeguda en què el públic podrà posar a prova els seus coneixements sobre esoterisme; mentre gaudeixen de música a càrrec del conjunt flamenc, el conjunt de guitarres i el quartet de violoncels del Teatre Clavé, dansa i números de clown a càrrec de la pallassa Tomassa.

Danseu, danseu altre cop maleïts! és com s’anomena la segona nit de l’altre Clavé, la del dijous 12 de juliol. Una nit de dansa clàssica, flamenca, contemporània; en definitiva, una nit per gaudir de la riquesa de manifestacions que pot arribar a aixoplugar la dansa com a mitjà expressiu.

El cicle d’estiu l’altre Clavé acabarà el dijous 19 de juliol amb Rinkonete retreturns. Una nit amb un rei – Rinkonete i la seva música “runk”- i tres bufons: els clowns Hèctor Joan, senyor Morrut i Suky.

Venda d’entrades

Com en les darreres edicions, l’altre Clavé es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol situada just davant del Teatre Clavé. Per assistir-hi com a públic cal adquirir una entrada de 3€ que inclou també una consumició. Les entrades es posen a la venda el dijous 28 de juny a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h i el mateix dijous des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle. L’aforament és reduït. L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/altreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS