[ANUL·LAT] El Festival El Petit arriba dissabte al Teatre Clavé amb l’espectacle BAJAU de la companyia Ponten Pie

[ACTIVITAT ANUL·LADA]
Divendres 19 novembre 2021
BAJAU és el nom d’una tribu del sud-est asiàtic de la que diuen que s’ha adaptat per a viure o passar llargues estones sota l’aigua i és també una nova producció de la companyia Ponten Pie. BAJAU es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper dissabte 27 de novembre a les 18h.

Aquest mes de novembre el Teatre Clavé acull un dels espectacles inclosos a l’actual edició del festival El Petit: Bajau de la companyia Ponten Pie.

BAJAU és un viatge on la versatilitat de l’aigua ens conduirà a la creació d’un nou univers, un nou mitjà on trobar-nos amb nosaltres mateixos, amb els nostres orígens i amb allò que realment desitgem ser:

Aquest espectacle és una fantasia visual on a través dels objectes, el cos i la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.
Tinc set, tinc la boca seca, vull aigua, vull ser peix, vull ser aigua.

BAJAU està recomanat per a infants de 3 a 5 anys i es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 27 de novembre a les 18h.

Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. El Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets En família!, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 15€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un preu total de 18€.

Festival elPetit

Bajau s’inclou a la programació de elPetit, el festival internacional d’arts escèniques per a la primera infànciaals que té lloc des del 13 fins el 28 de novembre a 12 ciutats i 25 espais del territori català, entre elles, Tordera.

elPetit és un festival de referència, singular i únic ja que mostra els millors espectacles internacionals, nacionals i contemporanis destinats a aquesta franja d'edat: infants de 0 a 5 anys. És un aparador per a mostrar creacions artístiques de qualitat i de proximitat i un referent per aquest sector artístic tan poc desenvolupat en el nostre país.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/cicle-familiar-bajau


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS