berenice

ANUL·LAT - L’AE organitza una sortida al Teatre Lliure per veure BÉRENICE amb Emma Vilarasau

27/04/2018
[ACTIVITAT ANUL·LADA]
La pròxima sortida que organitza l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé per veure BÉRENICE protagonitzada per Emma Vilarasau , Andreu Benito i Roger Coma serà el 19 de maig. Les inscripcions per unir-se a la sortida ja estan obertes i es poden realitzar al Teatre Clavé.Una de les activitats que duu a terme l’Associació d’Espectadors (AE) del Teatre Clavé és la d’organitzar sortides a equipaments teatrals de Catalunya i/o festivals artístics per gaudir de propostes culturals diverses.
La segona sortida que organitza l’entitat aquest 2018, serà el 19 de maig a veure una peça fonamental del classicisme francès, escrita a la mida d'una gran actriu i dirigida per Lluís Pasqual:
BÉRÉNICE

Un espectacle del qual només se’n faran tres funcions al Teatre Lliure de Montjuïc. La data escollida per l’AE per assistir-hi en grup és el dissabte 19 de maig . El període de reserva i pagament d’entrades també està obert i s’allarga fins el 25 d’abril. En aquest cas, el preu pels socis de l’AE és de 30€ i per la resta d’assistents, de 35€. Des de l’entitat, animen als socis i a la resta de gent interessada en propostes teatrals que s’uneixin a la iniciativa.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/sortida


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS