ALTRE CLAVÉ

Aquest dijous, ‘Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?’ a l’Altre Clavé

13/07/2011
Començarà a les 22.15h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé i comptarà amb actuacions de música i dansa. L’Altre Clavé està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


‘Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?’ és el títol del segon dijous de l’Altre Clavé, el cicle d’estiu del Teatre Clavé que té lloc just davant d’aquest equipament: a la plaça de Miquel Martí i Pol.

A partir de les 22.15h se succeiran tot un seguit d’actuacions, que es mouran entre la música i la dansa i estaran protagonitzades tant per alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé com per diversos col•lectius municipals. El meu primer recital, amb Núria Pujol obrirà la nit amb la interpretació de diverses peces amb violí i piano. Seguirà l’Habanera de l’òpera Carmen de G. Bizet, que comptarà amb l’actuació d’alumnes de l’Escola de dansa del Teatre Clavé, i Seguiriya, un fragment de l’espectacle Essències de flamenc estrenat durant la darrera programació estable de tardor – hivern. Un duet de guitarres flamenques, amb la Judith Noguerol i en César David Múnera, serviran per donar pas a les dues darreres propostes d’aquest dijous de l’Altre Clavé: La caputxeta vermelleta, una proposta de dansa dirigida per Anika Burton, i From de redbook, creada i interpretada també per Burton.

Totes les propostes de l’Altre Clavé són gratuïtes i estan organitzades conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera.


>>Més informació: Qui va assassinar la caputxeta vermelleta?


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS