CONSELL DE MECENATGE_TEATRE CLAVÉ

Aquest dimarts 9 d’octubre el Teatre Clavé duu a terme un acte adreçat al Consell de Mecenatge

01/10/2018

L’acte, que es duu a terme anualment, és un reconeixement al suport del consell de mecenatge als projectes de la Fundació Teatre Clavé; enguany amb una especial menció a aquelles empreses que sumen més d’una dècada de trajectòria en el si d’aquest òrgan. A la vegada, també es farà un record a la Rosa Maria Viñas, impulsora del Consell de mecenatge i es farà la presentació del projecte “Pinçar-te”. L’acte adreçat al consell de mecenatge serà aquest dimarts 9 d’octubre a les 20.30h a la Sala Gran del Teatre Clavé.

El Teatre Clavé acollirà a les empreses que formen i han format part del Consell de mecenatge del Teatre Clavé, amb la voluntat de reconèixer el seu suport i compromís que fa viables i possibles una gran part dels projectes de difusió cultural i formació artística que s’impulsen any rere any. L’acte s’iniciarà a les 20.30h i comptarà amb un record a la Rosa Maria Viñas, impulsora del Consell de mecenatge del Teatre Clavé . Tot seguit es farà la presentació del projecte “Pinçar-te”.

Finalment es farà un reconeixement especial a aquelles empreses que formen part del consell de mecenatge des de fa més de deu anys.

El consell de mecenatge

El Consell de mecenatge de la Fundació Teatre Clavé és un òrgan consultiu format per firmes comercials, empreses i particulars que donen suport a les activitats de la Fundació. Aquest òrgan ajuda a fer realitat l'ampli ventall d'activitats que ofereix la Fundació per tal que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. Actualment, està integrat per una trentena d’empreses majoritàriament de Tordera i rodalies.

Més informació: www.teatreclave.cat/mecenatge


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS