Aquest diumenge arriba circ contemporani amb EX-LIBRIS de la companyia Voël

Dimarts 23 novembre 2021
EX-LIBRIS és un espectacle que ens parla de la falta de comunicació on els llibres són els protagonistes. Un espectacle de circ per a petits i grans! EX-LIBRIS es podrà veure al Teatre Clavé de Tordera el proper diumenge 28 de novembre a les 18h.


EX-LIBIRS
ens parla dels moments d’inadvertida felicitat, de la incomunicació d’una societat tecnològica on els més petits detalls passen desapercebuts, dels llibres que esperen ser llegits i que lluiten per la seva supervivència, per no caure en l’oblit.

Tot això des d’una mirada poètica a través dels fulls dels llibres, el quadrant rus, la bola d’equilibris i la música en directe de Marc Sastre que ens farà viatjar per aquest món d’emocions.

“(…)Té lleugeresa, poesia, una calma inusual, una falta de pressa que inclús es mou(…)” Dib Carneiro Neto (Sao Paulo mayo 2019)

EX-LIBRIS és un espectacle per a tots els públics; per petits i grans; i es podrà veure al Teatre Clavé el proper dissabte 28 de novembre a les 18h.

Les entrades tenen un preu de 13€ (entrada anticipada) i 15€ (entrada a taquilla el mateix dia) i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé en horari d’atenció al públic. El Teatre Clavé també ofereix l’opció d’adquirir els paquets EN FAMÍLIA AL CIRC!, és a dir, tres entrades per un mateix espectacle per un preu de 36€ o bé quatre entrades per un mateix espectacle per un preu total de 44€.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/ex-libris-circ-contemporani


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS