SE'N FA UNA

Aquest divendres, Se’n fa una tanca la programació estable del primer semestre de l’any al Teatre Clavé

16/06/2011
L’escenari del darrer ball de primavera serà la plaça de Miquel Martí i Pol i l’hora, a partir de les 10 de la nit. L’activitat és gratuïta i s’emmarca dins del Cicle de Música Popular i Tradicional, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa i la Fundació Teatre Clavé.Després de Toc de xarel·lo i La Sonsoni fa ballar, aquest divendres 17 de juny és el torn de Se’n fa una, una formació que oferirà un repertori molt variat amb músiques tradicionals d'arreu del món. Com en les dues darreres ocasions, la cita és a partir de les 22h a la plaça de Miquel Martí i Pol, just davant del Teatre Clavé.

Els tercer i últim ball de primavera, coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa, posa el punt i final a la programació estable del primer semestre de 2011 del Teatre Clavé, que ha comptat amb propostes i companyies de renom com el cantautor Víctor Manuel, el grup Manel, l’actor Pere Arquillué, Xuriguera i Faixedas i les pel·lícules Copia Certificada, Valor de ley i También la lluvia, entre d’altres.


>> Més informació: www.teatreclave.cat/programacio/sen-fa-una


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS