AKARI_teatreclavéOpera dei Pupi_teatreclavéCapità calçotets_teatreclavé

Aquest mes de novembre, triplet d’espectacles familiars

27/10/2017
La pel·lícula d’animació CAPITÀ CALÇOTETS, les marionetes sicilianes OPERA DEI PUPI i l’espectacle de dansa AKARI inclòs al festival El més petit de tots són les tres propostes emmarcades al cicle familiar d’aquest mes de novembre. En tots els casos, les entrades ja estan a la venda a través de les vies habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé.Aquest mes de novembre, la programació familiar del Teatre Clavé arriba al moment àlgid. Tres caps de setmana amb tres propostes diferents per a petits i no tant petits. La primera d’elles arriba el dissabte 4 de novembre a les 18h i és la pel·lícula d’animació CAPITÀ CALÇOTETS. Una adaptació cinematogràfica de la saga de llibres infantils Captain Underpants, escrita per Dav Pilkey que segueix de prop les aventures d’aquest divertit superheroi.

La segona proposta arriba directament des de Sicília, Itàlia. Un espectacle declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2011: OPERA DEI PUPI. Així és com s’anomena el teatre tradicional de marionetes originari de Sicília i nascut a meitat del segle XIX, caracteritzat per la construcció manual dels titelles de fils i la manipulació a la vista del públic durant l’espectacle. El dissabte 11 de novembre a les 18h la Compagnia Opera dei Pupi Brigliadoro de la ciutat de Palerm estrena a Catalunya, de la mà de Teatres en Xarxa, un espectacle d’aquest gènere que duu el títol “Batalla d’Orlando i Rinaldo per l’amor de la bella Angèlica”, una adaptació de la literatura popular cavalleresca.

El tercer espectacle del cicle familiar que tindrà lloc aquest mes de novembre al Teatre Clavé s’emmarca en el festival El més petit de tots, una programació adreçada als infants més menuts que es duu a terme a 14 ciutats i teatres d’arreu de Catalunya i que enguany arriba a la 13a edició. En aquesta ocasió, el dissabte 18 de novembre el Teatre Clavé acollirà l’espectacle de dansa contemporània AKARI de la companyia sevillana Da.Te Danza. Una proposta al voltant del món de la llum amb una posada en escena molt cuidada i amb un aforament reduït. D’Akari se’n faran dues funcions: una a les 17h i l’altra a les 18h.

Entrades i descomptes

Les entrades pels espectacles del cicle familiar tenen un preu de 6€ i es poden adquirir al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i els dies de la funció des d’una hora abans que comenci l’espectacle. L’Associació de Comerciants Tordera Centre patrocina el Cicle familiar i ofereix als seus clients descomptes de 2€ en les entrades.

Així mateix, per als espectacles del cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 12€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 15€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé. Tota la informació sobre entrades i descomptes es pot consultar al web http://entrades.teatreclave.cat


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS