Aquests propers mesos l’escola de dansa ofereix als joves l’opció de formar-se en el curs de moviment. Inscripcions obertes!

16/04/2018
D’entre les novetats que ofereix el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé de cara als propers mesos maig, juny i juliol hi trobem l’aposta de l’escola de dansa d’un curs de moviment per prendre consciència de propi cos i de l’espai. Està adreçat a totes aquelles persones d’entre 14 i 18 anys tinguin o no coneixements previ d’aquesta disciplina artística i es centrarà en l’experimentació i la creació. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar al Teatre Clavé o bé omplint el formulari d’inscripció que hi ha al web www.teatreclave.cat/cfa

Aquest propers mesos de maig, juny i juliol el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé iniciarà un nou curs i d’entre les opcions que ofereix inclou, com a novetat, l’aposta de l’escola de dansa d’obrir un grup de dansa enfocat als joves d’entre 14 i 18 anys , que no cal que tinguin coneixements previs d’aquesta disciplina artística. En sessions setmanals d’una hora de durada que s’iniciaran al mes de maig, els alumnes que s’hi inscriguin podran investigar al voltant de la consciència corporal i de l’espai, la musicalitat i el ritme, explorar els moviments i les eines de creació.

Les classes de dansa per a joves es duran a terme els dilluns de 16.30h a 17.30h o de 18.30h a 19.30h al Teatre Clavé (l’opció amb més inscripcions és la que es donarà com a definitiva). Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar de manera presencial al Teatre Clavé.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS