unllençoldestels_teatreclave

Arribem a la recta final de la programació en horari escolar del Teatre Clavé amb UN LLENÇOL D’ESTELS de Pep López

12/04/2018
Un espectacle de música en català de la mà de la companyia de Pep López dirigida als infants d’educació infantil i primària, de la qual ja se’n va fer una funció al mes de març i tornen al Teatre Clavé del 24 al 27 d’abril. UN LLENÇOL D’ESTELS s’emmarca dins L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de BarcelonaLa companyia de Pep López amb els seus 3 músics i la seva intrepidant escenografia multimèdia, expliquen històries inversemblants amb una gran dosi d’humor, poesia, tendresa i la participació activa del públic a través de la música.

A més a més, en escena dues pantalles de vídeo juguen de forma interactiva amb les propostes que s’ofereixen des de l’escenari; és a dir, es juga amb les noves tecnologies fins arribar a realitzar en temps real un joc d’ordinador entre dos equips formats pel públic!

L’espectacle UN LLENÇOL D'ESTELS es durà a terme al Teatre Clavé des del dimarts 24 al divendres 27 d’abril en el marc de la programació en horari escolar. Seran els alumnes de les escoles de Tordera i voltants, qui gaudiran de l’obra.

UN LLENÇOL D’ESTELS s’emmarca en L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que es duu a terme en el si del Teatre Clavé organitzada per la Fundació Teatre Clavé i els ajuntament de la zona, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS