Carles Sans ens presenta l’espectacle PER FI SOL!; després de 40 anys de silenci arriba el diumenge 22 d’octubre al Teatre Clavé

Dimarts 17 d’octubre 2023
PER FI SOL! parla d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant el període del Tricicle. Es podrà veure al Teatre Clavé el diumenge 22 d’octubre a les 18h. Les entrades tenen un preu de 18€ anticipada i 20€ a taquilla el mateix dia de la funció i es poden adquirir al Teatre Clavé.Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyables personatges.

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle. Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

Aquest espectacle explica molts dels secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si fos un “making of” de la vida de Tricicle.

PER FI SOL! es podrà veure el diumenge 22 d’octubre a les 18h al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 18€ si es compren dies abans de l’espectacle i de 20€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>>Més informació: http://teatreclave.cat/programacio/fi-sol-carles-sans


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS