Programació escolar

Comença la programació de teatre escolar

13/10/2010
Prop de 7.000 alumnes d'Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat de Tordera i els municipis veïns de Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Fogars de la Selva assistiran com a públic a algun dels tretze espectacles que el Teatre Clavé ha programat per al curs 2010 - 2011.

L’espectacle Papirus, de la companyia Xirriquiteula Teatre, encetarà el 14 d’octubre la programació escolar 2010 – 2011 del Teatre Clavé, que s’allargarà durant set mesos i comptarà, enguany, amb tretze propostes que combinen la dansa, la música, el teatre i les titelles. La propera cita serà Bingo Royale, un espectacle en anglès adreçat a alumnes d’Educació Secundària Obligatòria i, a continuació, La dansa del sol, de la companyia La Botzina. El novembre estarà ocupat pels espectacles Pitos a dojo i Los juegos del ingeniero Calder, aquest últim a càrrec de la companyia La Baracca, de Bolonya (Itàlia). La proposta teatral Contes del Terrat tancarà el 2010.

El 2011 s’iniciarà amb els espectacles musicals Beta 15, el músic virtual; i Flamenk. Les titelles seran les protagonistes del mes de febrer, amb dues propostes: El ploramiques, de la companyia l’Estaquirot; i Guyi-Guyi, de Perifèria Teatre. Living Costa Brava i l’espectacle de dansa Maps clouran la programació escolar del curs 2010 – 2011, juntament amb una proposta de dansa titulada Parapapel i adreçada a alumnes de llar d’infants.

Prop de 7.000 alumnes des d’educació infantil fins a batxillerat de centres escolars de Tordera, Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Fogars de la Selva assistiran com a públic a alguna de les propostes programades. Un any més, la campanya de teatre escolar del Teatre Clavé compta amb el patrocini de Caixa Laietana i el suport de la Diputació de Barcelona.

Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS