CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA TEATRE CLAVÉ

Comencen les mostres de fi de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé

23/05/2016
Diumenge 29 de maig a les 19.30h l’Escola de Música durà a terme el concert de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé. Serà la primera de la ronda de mostres de fi de curs, que continuaran el diumenge 5 de juny a les 18h amb la mostra de l’Escola de dansa. Finalment, el divendres 10 de juny a les 19h seran els alumnes de Sensibilització i de l’Aula de Teatre els que mostraran el seu treball al públic. Totes les mostres són gratuïtes i obertes al públic.Els indicadors que som a la recta de final de curs del Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé són cada cop més evidents. En aquest cas, durant aquesta setmana i les següents tindran lloc les mostres en públic de les diferents àrees del Centre de Formació Artística.

La primera serà el proper diumenge 29 de maig al es 19.30h i l’obriran els alumnes de l’Escola de música que duran a terme el concert de fi de curs, amb un programa que compta amb la participació d’alumnes solistes així com també amb formacions grupals com la coral, el conjunt de guitarres, l’orquestra de cambra, el conjunt flamenc o el combo rock. Després del concert, l’Escola de música realitzarà durant el mes de juny dues activitats més obertes al públic. Es tracta de les audicions: moments en què alumnes de l’Escola mostren, en un format més reduït, els aprenentatges realitzats durant el curs. Les darreres audicions tindran lloc el dimecres 8 de juny i el dijous 9 de juny a les 18.30h a l’Auditori del Teatre Clavé.

Després de l’Escola de música, serà el torn de l’Escola de Dansa. El diumenge 5 de juny a les 18h els alumnes d’aquesta àrea del Centre de Formació Artística duran a terme la corresponent mostra de fi de curs a la Sala Gran del Teatre Clavé.

Tancaran la ronda de mostres de f i de curs els més petits del Centre de Formació Artística: els alumnes de Sensibilització (de 3 a 6 anys). En els diferents nivells de Sensibilització, els infants experimenten i descobreixen per ells mateixos disciplines com la música, la dansa, el teatre i les belles arts i ho fan d’una manera lúdica i divertida. El divendres 10 de juny a les 19h el públic podrà veure el treball i l’aprenentatge que han realitzat durant el curs que ara ja s’acaba. I just després dels alumnes de Sensibilització, seran els alumnes de l’Aula de teatre els que mostraran al públic el treball realitzat durant tot els curs.

Les mostres de final de curs del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé són gratuïtes, estan obertes al públic i tenen un doble objectiu: mostrar el treball realitzat pels alumnes durant el curs i propiciar un espai per tal que el públic conegui les diferents opcions que ofereix el Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Després d’haver realitzat les mostres de fi de curs, les classes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé continuaran fins el dimarts 21 de juny, últim dia lectiu del curs 2015-2016.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/cfa


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS