NADAL A RITME DE SWING_TEATRECLAVÉ

Compte enrere pel concert de Sant Esteve, enguany amb un repertori a ritme de swing

19/12/2016
Sota el títol Nadal a ritme de swing, el concert serà el dilluns 26 de desembre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé i comptarà amb la veu de la Zazu Osés acompanyada per The Swinging Gang Quartet. Així mateix, al concert també hi participaran alumnes de l’Escola de Música i de l’Escola de Dansa del Teatre Clavé, que actuaran juntament amb les músics professionals. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipades i de 15€ a taquilla i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. El concert de Sant Esteve és la darrera proposta de la programació 2016 del Teatre Clavé.Enguany, el concert de Sant Esteve estarà centrat en els estils musicals del swing i el jazz, gèneres que compten amb una llarga tradició autòctona de temes dedicats al Nadal coneguts arreu del món: Jingle Bells (James Lord Pierpont), White Crhistmas (Irving Berlin), What Will Santa Claus Say (When He Finds Everybody Swingin) (Louis Prima). I, d’altra banda, el swing també és una bona excusa per realitzar versions d’allò més sorprenents de les nostres nadales tradicionals, que escoltarem en aquest concert com mai hauríem sospitat que podríem arribar a escoltar.

El concert estarà liderat per la veu de la Zazu Osés, acompanyada pels músics de The Swinging Gang Quartet. La Coral infantil i la Coral d’adults de l’Escola de Música també formen part de la fitxa artística del Concert de Sant Esteve 2016, així com també les alumnes del l’Escola de Dansa del Teatre Clavé.

Nadal a ritme de swing començarà a les 19h i té una durada aproximada d’una hora més la pausa entre la primera i la segona part. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipada i de 15€ a taquilla i es poden adquirir al web a href=”http://entrades.teatreclave.cat”>www.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé fins el 22 de desembre de 10h a 13h i de 17h a 20h o bé el mateix dia de la funció des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable/nadalaritmedeswing


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS