Compte enrere pel concert de Sant Esteve, enguany titulat ENTRE FALLA I STRAWINSKY

Sota el títol ENTRE FALLA I STRAWINSKY el concert serà el dijous 26 de desembre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 12€ anticipades i 13€ si s’adquireixen a taquilla el mateix dia del concert: La venda d’entrades es realitza pels canals habituals: al web http://entrades.teatreclave.cat o bé a la taquilla del Teatre Clavé. El concert de Sant Esteve és la darrera proposta de la programació 2019 del Teatre Clavé.

Des de fa uns anys, el Concert de Sant Esteve del Teatre Clavé és un moment en què músics professionals treballen conjuntament amb alumnes del Centre de Formació Artística. Enguany i participen els alumnes de coral infantil i d’adults, cantants, pianistes, trio de violoncels i orquestra de guitarres, juntament amb la Camerata Stravaganza.

Entre Falla i Strawinsky Un diàleg musical imaginari

Una estreta amistat va unir a Falla i Stravinsky des que es van conèixer a París el 1910, quan els Ballets Russos de Diaghilev estrenen L'ocell de foc a l'Òpera de la capital francesa. Al 1913, quan Strawinsky va quedar arruinat per la Revolució Russa de 1917, Falla va aconseguir que Arthur Rubinstein li encarregués Piano-rag- music, al mateix temps que ell realitzaria Fantasia bètica per al pianista polonès.
Totes aquestes concomitàncies són el pretext per a entre-teixir un diàleg imaginari entre les músiques més conegudes d'ambdós genials compositors.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS