CASAL ARTÍSTIC

Darrera setmana d’inscripcions per al Casal Artístic que el Teatre Clavé organitza durant la Setmana Blanca

07/02/2011
Fins el proper dimarts 15 de febrer es poden fer les inscripcions per a la primera edició del Casal Artístic, un espai lúdico-formatiu que combina l’educació on el lleure amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts. El Casal Artístic es durà a terme des del dilluns 28 de febrer fins al divendres 4 de març i s’adreça a infants nascuts entre el 1999 i el 2006 (ambdós inclosos).

La primera edició del Casal Artístic es divideix en dos torns horaris: un de matí (de 9 a 13h) , obert a infants amb coneixements o no de qualsevol de les quatre disciplines artístiques; i un torn de tarda (de 17 a 19h) pensat per als alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé que participaran en sessions d’especialització en la disciplina escollida.

Les activitats es duran a terme en grups reduïts i estaran guiades per un equip de professionals de cada disciplina artística i monitors de lleure.

Les inscripcions per participar al Casal Artístic es poden fer fins al 15 de febrer de manera presencial al Teatre Clavé, en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

>> Consulta tota la informació del Casal Artístic al DÍPTIC INFORMATIU


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS