EL PERRO AZUL_TEATRE CLAVÉVOLA PLOMA_TEATRE CLAVÉPLORS DE COCODRIL_TEATRE CLAVÉ

Darrers dies d’inscripcions per L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar

05/09/2018
L’art de ser espectador és el nom que rep la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la Diputació de Barcelona. Per al curs 2018/2019, la programació inclou tretze espectacles de diversos gèneres adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme. La reserva d’espectacles es pot fer a través del web www.teatreclave.cat/escolar fins el 21 de setembre.Música, teatre, titelles... Aquests són alguns dels gèneres que inclou L’art de ser espectador, la programació d’arts escèniques i música en horari escolar que el Teatre Clavé ha preparat per al curs 2018/2019. En total, tretze espectacles adreçats a alumnes des d’Educació Infantil fins a Batxillerat de centres educatius de l’Alt Maresme.

Per als més petits, és a dir, alumnes d’Educació Infantil, la programació inclou tres espectacles: Tut-Turutut La Princesa , una proposta de teatre a càrrec de la companyia La Bleda; Vola Ploma un espectacle de titelles de Periferia Teatro; i un espectacle de música de la companyia Samfaina de colors titulat Els cistells de la Caputxeta.

Per als alumnes d’Educació Primària, L’art de ser espectador inclou espectacles de diversos gèneres: teatre amb Plors de cocodril de La Pera Llimonera, La nena dels pardals de Teatre Al Detall, Mon pare és un ogre de La Baldufa, Superheroi d’El Perro Azul; música amb l’espectacle Bum-Band de Santi Arisa, titelles amb Gúlliver al país de Líl·liput del Centre de Titelles de Lleida i el teatre sense text de la companyia del País Basc Luz, micro y punto amb l’espectacle Años Luz.

Finalment, per Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat la programació de L’art de ser espectador inclou una versió de Los niños tontos d’Ana María Matute a càrrec de Teatre i Literatura; l’espectacle de música i veu Les dones del rock i una producció del Teatre Clavé coincidint amb el 15è aniversari de la mort del poeta Miquel Martí i Pol titulada Seqüència MMP .

El termini per tal que els centres eductius facin la reserva d’un o diversos espectacles s’allarga fins el divendres 21 de setembre. L’art de ser espectador està organitzat la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els Ajuntaments dels municipis de la zona i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Prop de 20 anys de L’art de ser espectador

Des de la seva creació el curs 1999/2000, L’art de ser espectador ha acollit més de 160.000 alumnes/espectadors des d’Educació infantil fins a Batxillerat provinents de centres educatius majoritàriament de l’Alt Maresme i, en menor proporció, de La Selva. L’art de ser espectador té, entre els seus objectius, acostar les arts escèniques a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.


>>Més informació: www.teatreclave.cat/escolar


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS