NADAL_TEATRECLAVÉ

Des del 14 fins el 20 de desembre el Teatre Clavé acollirà les cantades de nadales d’alguns centres educatius de Tordera

11/12/2017
En concret, enguany hi passaran els alumnes dels diversos cicles educatius de l’Escola Serra de Miralles, Ignasi Iglesias i Vedruna Tordera. Les entrades per cadascuna de les activitats estan disponibles a cada centre educatiu.S’acosta el Nadal i el final del primer trimestre a les escoles de Tordera. Coincidint amb aquest fet, alguns centres educatius escullen les instal·lacions del Teatre Clavé per celebrar les cantades de nadales i festivals de Nadal adreçats a pares, mares i familiars dels alumnes. En aquesta ocasió, des del dijous 14 de desembre fins el dimecres 20 de desembre, els alumnes de l’escola Serra de Miralles, l’escola Ignasi Iglesias i Vedruna Tordera mostraran al públic tot allò que han preparat al centre educatiu en relació a aquestes dates.

En concret, el dijous 14 de desembre serà el torn de l’escola Serra de Miralles; mentre que el dilluns 18 de desembre seran els alumnes d’educació infantil, primària i secundària de l’escola Vedruna els que mostraran al públic el que han preparat a l’escola. L’endemà dimarts 19 de desembre al matí les cantades de nadales continuaran amb els alumnes dels grups A de l’Escola Ignasi Iglesias, mentre que a la tarda serà el torn dels alumnes de la Llar d’infants Petits Vedruna. Finalment, el dimecres 20 de desembre al matí clouran les activitats de Nadal al Teatre Clavé els alumnes dels grups B de l’Escola Ignasi Iglesias.

Les entrades per les activitats que les escoles realitzen al Teatre Clavé estan disponibles a cadascun dels centres educatius.


Fotografia: Escola Ignasi Iglesias


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS