NADALES 2016_TEATRECLAVÉ

Des del 15 fins el 20 de desembre el Teatre Clavé acollirà les cantades de nadales d’alguns centres educatius de Tordera

14/12/2016
En concret, enguany hi passaran els alumnes dels diversos cicles educatius de l’Escola Serra de Miralles, Ignasi Iglesias i Vedruna Tordera. Les entrades per cadascuna de les activitats estan disponibles a cada centre educatiu.S’acosta el Nadal i el final del primer trimestre a les escoles de Tordera. Coincidint amb aquest fet, alguns centres educatius escullen les instal•lacions del Teatre Clavé per celebrar les cantades de nadales i festivals de Nadal adreçats a pares, mares i familiars dels alumnes. En aquesta ocasió, des del dijous 15 de desembre fins el dimarts 20 de desembre, els alumnes de l’escola Serra de Miralles, l’escola Ignasi Iglesias i Vedruna Tordera mostraran al públic tot allò que han preparat al centre educatiu en relació a aquestes dates.

En concret, el dijous 15 de desembre serà el torn de l’Escola Serra de Miralles; mentre que el divendres 16 de desembre al matí serà el torn dels alumnes dels grups B de l’Escola Ignasi Iglesias i a la tarda, els alumnes d’Educació Infantil de l’escola Vedruna Tordera. El dilluns 19 de desembre les cantades de nadales continuaran amb els grups A de l’Escola Ignasi Iglesias i, clouran les activitats els alumnes de l’Escola Vedruna Tordera que, el dimarts 20 de desembre mostraran al públic la seva proposta. En concret, al matí ho faran els alumnes d’Educació Primària i Secundària i a la tarda, els alumnes de la llar d’infants Petits Vedruna.

Les entrades per les activitats que les escoles realitzen al Teatre Clavé estan disponibles a cadascun dels centres educatius.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS