DIEGO CORTÉSALUMNES DE L'ESCOLA DE DANSA DEL TEATRE CLAVÉ

Diego Cortés i alumnes de l’escola de dansa del Teatre Clavé compartiran escenari en la proposta inèdita “Essències de flamenc”

17/11/2010
L’espectacle serà el proper diumenge 21 d’octubre a les 19h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Essències de flamenc s’emmarca dins del Cicle Ainda i és per això que els joves entre 13 i 21 anys que disposin de la tarja Ainda podran gaudir de l’espectacle per només 2 euros.

Essències de flamenc és un espectacle d’arrels flamenques que compta amb la interpretació del guitarrista Diego Cortés. Lluny de ser un habitual espectacle de flamenc, en aquest cas, Diego Cortés deixa la porta oberta a d’altres estils musicals que es fusionen amb el so de la guitarra i la veu de les cantaores.

L’espectacle es divideix en dues parts. En la primera, les alumnes de 1r Especial de l’escola de dansa del Teatre Clavé comparteixen escenari amb Cortés, sota la direcció coreogràfica de l’Anna Rodríguez, professora de l’escola. Els passos i l’essència del ball són fidels a la tècnica del flamenc, però la resta d’elements s’escapen del que un pot esperar.

La segona part de l’espectacle torna a l’essència del flamenc. En aquest moment, la guitarra i la interpretació de Diego Cortés ompliran tot l’espai escènic de la Sala Gran del Teatre Clavé, interromput en algun moment per alguna sorpresa en forma de dansa i d’un caire molt proper, molt amb sintonia amb l’artista. Amb tot, música, dansa i cant es combinen en un espectacle que recull l’essència del flamenc i l’estira fins al punt de convertir-lo en una proposta diferent, màgica, especial.

Preus i descomptes en les entrades

Les entrades per a Essències de flamenc tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir al vestíbul del Teatre Clavé fins 10 minuts abans de l’inici de la funció. Els membres Ainda poden gaudir de l’espectacle per només 2 euros.

La reserva d’entrades es pot fer de manera presencial al Teatre Clavé en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16 a 20h) o bé trucant al telèfon 93 765 05 72.


>>Consulta els preus i descomptes de les entrades per Essències de flamenc.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS