Dijous 27 d’octubre a l’Auditori del Teatre Clavé es duu a terme una xerrada sobre EL DIABLO COJUELO

Dijous 27 d’octubre 2022
Amb la intenció d’aprofundir en l’espectacle EL DIABLO COJUELO de Rhum&Cia i amb la voluntat de donar-nos les claus als espectadors per comprendre amb més profunditat del que veurem el diumenge 6 de novembre a l’escenari del Teatre Clavé. A càrrec de la Mònica Rueda, llicenciada en filologia hispànica, ens oferirà una xerrada dijous 27 d’octubre a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom.

El diumenge 6 de novembre el Teatre Clavé de Tordera acull l’espectacle de la companyia catalana Rhum&cia amb EL DIABLO COJUELO; basat en un text clàssic de Luís Vélez de Guevara dirigit per Ester Nadal amb la dramatúrgia de Juan Mayorga i coproduïda per la Compañía de Teatre Clásico i Velvet Events.

Als pallassos de Rhum&Cia els encarreguen fer un clàssic i s’ho prenen com una gran oportunitat.
Trien, perquè no n’hi havia cap altre a la llibreria, El diablo cojuelo, de Luis Vélez de Guevara.
Així és com comencen a embolicar-se -o, millor dit, a trencar-se- dues trames: la de la boja obra de Vélez -tractada amb molt respecte i amb algunes llicències- i la d’una companyia sempre a punt del fracàs -a lo pallasso- en la seva tossuderia per portar-la a escena.

Com a activitat prèvia a l’espectacle, la filòloga hispànica Monica Rueda oferirà una xerrada al Teatre Clavé que permetrà als assistents aproximar-se a l’obra de EL DIABLO COJUELO. Aquesta xerrada està organitzada per l’Associació d’Espectadors i es durà a terme el proper dijous 27 d’octubre a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n. Tordera), amb entrada lliure i gratuïta.

>> Més informació de l’espectacle: www.teatreclave.cat/programacio/el-diablo-cojuelo-rhum-cia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS