Dilluns 3 de gener, darrer dia del taller de construcció de fanals

03/01/2011

L’horari del tercer i últim dia del taller de construcció de fanals serà de 17h a 19h al Teatre Clavé. L’activitat és gratuïta i els participants s’admetran per ordre d’arribada fins omplir la cabuda de l’aula.L’aula de belles arts serà l’espai i l’àrea des de la qual es durà a terme el taller de construcció de fanalets, que els infants podran utilitzar per anar a esperar els Reis. Dilluns 3 de gener de 17h a 19h és la darrera opotunitat que tenen els infants de partipciar al taller, que també s’ha dut a terme els dies 28 i 29 de desembre de 2010.

Els participants del taller han de ser infants de 4 a 7 anys d’edat i caldrà que portin el següent material: dues cartolines de color de mida gran (65x50), unes tisores i un llapis. Així mateix, també es recomana que portin una bata o bé roba que es pugui embrutar.

El taller s’inclou dins de les activitats de Nadal del Teatre Clavé i està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tordera.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS