XERRADA LA FORTUNA DE SÍLVIA_TEATRECLAVE

Dimarts 17 de gener xerrada amb el director del TNC, Xavier Albertí, i el director de LA FORTUNA DE SÍLVIA, Jordi Prat i Coll

11/01/2017
Amb la intenció d’aprofundir en el text de Josep Maria de Sagarra La fortuna de Sílvia i en el context en què va ser escrit; així com també amb la voluntat de donar-nos les claus als espectadors per comprendre amb més profunditat el que veurem dies més tard a l'escenari del Teatre Clavé, en el sí de l'espectacle; el director artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), Xavier Albertí; i el director de LA FORTUNA DE SÍLVIA, Jordi Prat i Coll; ens oferiran el 17 de gener a els 19h una xerrada oberta a tothom. L'activitat és gratuïta i està organitzada per l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé.El diumenge 22 de gener el Teatre Clavé de Tordera acull un dels espectacles de més ressò de la temporada: LA FORTUNA DE SÍLVIA; un text de Josep M. de Sagarra dirigit per Jordi Prat i Coll en una proposta protagonitzada per la Laura Conejero i amb un repartiment integrat per en Pep Munné, la Muntsa Alcañiz, l’Anna Alarcón, l’Abert Baró i la Berta Giraut.

LA FORTUNA DE SÍLVIA és un espectacle emmarcat en l’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial vistos a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa. Un espectacle que, just després de fer estada a Barcelona, arribarà a Tordera de la mà del Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i Teatres en Xarxa, que en són els coproductors.

Com a activitat prèvia a l’espectacle, el director del TNC, Xavier Albertí, i el director de l’espectacle, Jordi Prat i Coll oferiran una xerrada al Teatre Clavé que permetrà als assistents aproximar-se a l’obra i la figura de Sagarra, autor entre d’altres de La fortuna de Sílvia; i a les claus i els detalls de la posada en escena. La xerrada al voltant de l’espectacle LA FORTUNA DE SÍLVIA està organitzada per l’Associació d’Espectadors i es durà a terme el proper dimarts 17 de gener a les 19h a l’Auditori del Teatre Clavé (plaça de Miquel Martí i Pol, s/n. Tordera), amb entrada lliure i gratuïta.

>> Més informació de l’espectacle:www.teatreclave.cat/estable/lafortunadesilvia


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS