CLOENDA CURS 2016-2017_CFA TEATRE CLAVE

Dimecres 21 de juny, el CFA tanca el curs amb una tarda d’activitats diverses adreçades a alumnes i familiars

15/06/2017
La cloenda del curs 2016/2017 consistirà en un recorregut per diversos espais del Teatre Clavé en què, en cadascun d’ells, diversos alumnes de música, dansa, teatre i belles arts del Centre de Formació Artística oferiran al públic un tast dels projectes creatius que han treballat durant aquest curs. L’activitat serà dimecres 21 de juny a la tarda, últim dia lectiu del curs i es durà a terme en dos torns horaris: a les 18h i a les 19h. Per assistir-hi com a públic, cal recollir prèviament al Teatre Clavé tantes invitacions com siguin necessàries.Dimecres 21 de juny el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé finalitza el curs 2016/2017 en les àrees de Sensibilització, Escola de música, Escola de dansa, Aula de teatre i Aula de belles arts. Per cloure el curs i donar la benvinguda a les vacances d’estiu, per segona any consecutiu s’ha organitzat una tarda d’activitats adreçada a alumnes del CFA, familiars i a totes aquelles persones que hi puguin estar interessades. Consistirà en un itinerari per diversos espais del Teatre Clavé en què alumnes de música, dansa, teatre i belles arts oferiran al públic un tast dels projectes de creació que han treballat els darrers mesos. Petits tastets de peces que s’han pogut veure durant La mirada del poeta o en altres moments del curs, seran reinterpretats de nou per tal que tothom en pugui gaudir.

L’itinerari pels espais del Teatre Clavé té un aforament limitat i es durà a terme en dos torns horaris: 18h i 19h. Cada itinerari tindrà una durada aproximada de 40 minuts. Per poder assistir-hi com a públic, cal escollir el torn horari i recollir tantes invitacions com persones hi vulguin assistir. Les entrades es poden recollir a la secretaria del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h.

Obertes les inscripcions pel proper curs 2017/2018

Amb més de 15 anys de trajectòria i a les portes d’acabar un altre curs, el CFA es prepara ara per un altre episodi: el curs 2017/2018. És per això que manté obert el període d’inscripcions per a les cinc àrees amb què compta: Sensibilització, Escola de música, Escola de dansa, Aula de Teatre i Aula de Belles arts. Les inscripcions es poden formalitzar de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 937650572 o consultar el web www.teatreclave.cat/cfa

El CFA a la xarxa

www.teatreclave.cat/cfa
facebook.com/CFAteatreclave
twitter.com/CFAteatreclave


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS