LA MIRADA DEL POETA

Dimecres, l’Auditori del Teatre Clavé acull la presentació pública de La Mirada del poeta 2011

29/03/2011
El projecte de La Mirada del poeta arriba enguany a la segona edició. Durant els mesos d’abril i maig es desenvoluparan les diverses propostes que incorpora, organitzades conjuntament per l’Ajuntament de Tordera, la Fundació Teatre Clavé, la Biblioteca de Tordera i el Casal de Joves.

Dimecres 30 de març a les 20.30h a l’Auditori del Teatre Clavé es durà a terme la presentació pública de La Mirada del poeta 2011. Durant l’acte, de caràcter breu, s’explicarà el desenvolupament de la nova edició, centrada en el poeta Joan Margarit, i es donarà el tret de sortida oficial a la presència de La Mirada del Poeta a la xarxa.

A l’acte de presentació hi intervindran l’alcalde de Tordera i president de la Fundació Teatre Clavé, Joan Carles Garcia; i el director del Teatre Clavé, Josep Navarro. La presentació de La Mirada del poeta 2011 també comptarà amb representants dels equipaments municipals organitzadors i participants del projecte.

La presentació és oberta al públic.


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS