Dissabte 16 d’octubre estrenem la programació estable amb cicle familiar: MOZARTLAND

Divendres 8 octubre 2021
MOZARTLAND de la companyia El Princep Totilau és un concert-espectacle és un concert-espectacle que us convida a entrar a l’habitació de jugar del petit Mozart i la seva germana Nannerl, interpretats per dos nens. Allà, amb la música en directe del compositor a càrrec d’un quartet de corda i flauta, tres actors escenificaran, amb grans màscares, els contes populars que més van divertir al petit geni de Salzburg. El dissabte 16 d’octubre a les 18h a la sala gran al Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé..

Els germans Wolfgang i Nannerl Mozart entren a l’habitació de jugar de la seva casa de Salzburg, enmig d’una revetlla musical, i descobreixen que ha passat una cosa molt especial: un munt de conills del bosc han entrat a l’habitació!

Els dos infants juguen amb els conills i fan entrar en el seu joc els protagonistes dels contes que més els agraden: la granota, la princesa consentida, el rei, la caputxeta, el llop, l’àvia, el Hansel i la Grettel, la bruixa i, fins i tot, els músics de Bremen.

Amb el seu joc, els dos germans Mozart intentaran transformar en bellesa, veritat i bondat les històries dels contes i els seus protagonistes, de la mateixa manera que, anys més tard, ho feu Wolfgang amb la seva música.

MOZARTLAND s’emmarca al Cicle familiar i es podrà veure el dissabte 16 d’octubre a les 18h a la Sala Gran del Teatre Clavé. Les entrades tenen un preu de 7€ i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10h a 13h i de 17h a 20h i el dia de la funció des d’una hora abans del seu inici.
Així mateix, per als espectacles del Cicle familiar el Teatre Clavé compta amb el paquet EN FAMÍLIA que permet adquirir tres entrades per un mateix espectacle familiar a un preu de 15€ i o quatre entrades per un mateix espectacle familiar per 18€. El paquet EN FAMÍLIA es ven exclusivament a la taquilla del Teatre Clavé.

Les altres del Cicle familiar

A banda de MOZARTLAND, el Cicle familiar dels darrers mesos de 2021 compta amb més propostes artístiques. D’una banda, la pel·lícula LA CANÇÓ DEL MAR de Tomm Moore el 7 de novembre, una animació irlandesa que tracta les emocions a través del viatge de dos germans.
Per als més menuts, la programació de tardor del Teatre Clavé inclou un dels espectacles El Petit que se celebra a diversos teatres de Catalunya. En aquesta ocasió, la companyia Ponten Pie portarà a l’escenari del Teatre Clavé l’espectacle BAJAU, una fantasia visual on a través dels objectes, el cos i la recerca sobre l’element aigua com un intèrpret més en escena, transita per un diàleg intern d’algú que es qüestiona el seu origen com a espècie, el seu entorn i el seu cos desitjant ser allò que sistemàticament li han negat.

>> Més informació: www.teatreclave.cat/estable


CONTACTE
TEATRE CLAVÉ Plaça de Miquel Martí i Pol s/n 08490 Tordera Tel. 93 765 05 72 clave@teatreclave.cat Política de privacitat
Facebook Youtube Twitter Issuu RSS